KeremikoBayky limoncicegimFO aa aynı zamanlarda doğurucaz bizz normali beklicekmisin sezeryan mı olucaksın
Zeynepbebek23 marnus 🤣🤣ben doğurmamış bastım😂Sonrada yalnış alarm diye geri aldım😂Yapmazsam duramazdım😁
b_senell33 KeremikoBayky kendimde 12 kilo aldım 😂 çarşambaya sezeryan inşşlh gün aldık sabah erken gidip yatışımız yapılacak
b_senell33 EBT_EBT vallahi hiçbir fikrim yok ama king mandalina çok tüketiyorum kızıma o yaradı heraşde 😂 süt falan içiyorum bide sürekli et tavuk pekmez
Zeynepbebek23 b_senell33 gelmiş ola bilir haftalar günler yazılan yere en altda bebek doğdu butonu olmalı ama🫤
Seevviilll Aaa sonradan mi geldi o Bende gecenlerde gördüm alla alla Ben Bunu neden hic görmedim diyordum 😅😅😅
A_syma Muratl Henüz tarih vermedi doktorum. Sanci yok. Kanaldada degil. Buyuzden sanirim bilemedim. Ilk dogumum 42 haftalik. Suan 34um 33 uyumlu. Daha erken sanirim :) Sat 25 ocak
Muratl A_syma bende canim 2 cocukta 42 hafta cekti suni iyneyle doğum yaptım hic tavsiye etmiyorum .bu boyle olsa direkt ameliyat
Hulyasezer KeremikoBayky alttan muayene olmadı sadce nat ye gırdım doktoruma goturdum hersey gayet guzel dedı sadce bebek ters donmus doguma kadr duzelmezse sezeryan ıle alırız 10 gun sonra tekrar gel dedı