A_syma Ysm0307 Ozel hastanede takipli doktorumda yapacagim canim. Ilk dogumumuda ayni doktorda gerceklestirdik. Nasipse yine ayni düsünüyorum.
Ysm0307 A_syma maraşta olduğunuzu hatırladım adınızdan da o yüzden sordum hangi doktordu ücret ne kadarmış
A_syma Ysm0307 Özel sular vatan hastanesinde Mehtap Bayrak Gizir’e gidiyorum canim Muayene 200 nst ucretsiz Dogum normal doktor 5500 sezeryan 5000 ebe 3000 Yilbasinda degisecek fiyatlar Sizde mi k.marastasiniz ? Hangi doktora gidiyorsunuz
Ceyo93 Ysm0307 önce suni deniyorlar son çare sezeryan ben ilkinde suni aldım 2 de suni almaya giderken sancım geldi 3 ne olacak belli deil
Yasemin8892 Ceyo93 ben doğurdum canım sabah 6:30nişanım geldi saat 9 da hastaneye geldim 5 cm açıklık ile saat 10 da Doğum yaptım sen ne yaptın gittin mi hastaneye
Tugfer07 KeremikoBayky kızlar ben en son gittimde 29+6 haftalık Dı 1750 gram kızım suanda 32+4deyim bakalım 2 hafta sonra kontrolum var
Ysm0307 A_syma evet ben devlet e gidiyorum orda da sürekli takip olduğum bir doktor yok varsa güven arslan Rasim konuş onlara gidiyorum doğum için çok kararsızım ama ksu mu devlet mi diye ozellerde yoğun bakım sıkıntısı var çünkü
RukiyeSefa KeremikoBayky Aaa evet fark ettim bebiş doğdu diye 🥰tabi ben bunu 36. Haftada fark ettim pes bana ya😂😂😂
K470 KeremikoBayky bnm de bebiş doğdu. 34 haftalık. 13gun oldu hala hastanede yatiyorm.bebegim de bn de
KeremikoBayky Defneninannesi- aslında bebekle çok ilişkili değil benim kendimi fazla yormamla daha çok alakalı
Zeynep1954 Dun 34 haftaýa girdim ağrı ve kusma şikayeti ile acile geldim erken doğum riski var diye yatis verdiler ciğer geliştirici iğne yaptilar az önce de bebis dogdu butonu gördüm çok değişik oldu duygulandım hastanede yatıyoruz suan
KeremikoBayky Zeynep1954 Allah sağlıkla birbirinize ve evinize kavuşmayı nasip etsin 34 çok erken bir hafta değil 24lerde doğum yapanlar oldu burda
A_syma Ysm0307 Devlete 2 kez gitmistim ilk gebeligimde cok kötü insanlar denk geldi. Tiptakileri bilmiyorum 🌸 Ilk dogumumda yogun bakimla bir isimiz olmadi. Rabbim bundada gostermesin insallah. Ne durumdalar bilmiyorum ekipman olarak🌸