Minislerinannesiiiii catandgirlmom ayyyy lütfen banada dua edin kız olsun o kadar kız olsun diye dua ediyorum ki tersi çıkacak diye ödüm kopuyor 😂
Songulars13 Minislerinannesiiiii bende kız olsun diye dua etmek istiyorum ama korkuyorum ya hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🙏
Sinemb1406 senoski Ben ilk kalp atışını duyduğum zaman içimden kız olacak diye geçirmiştim. Eşime de ultrason sonrası söylemiştim ve kızım oluyor :)) ama hamile kalmadan önce hep erkek bebek görmüştüm rüyalarımda tersi çıktı:))
Serapp777 senoski hamıleliğimi öğrendgm andan beri kız hissediyorum bilen herkes bence kız dıyor ilk gebeliğim cınsıyet hıc onemli degıl gerçi bakalım bi hafta içinde kesin olarak öğrencz 😇
MTA senoski ben ilk andan itibaren erkek hissettim, eşimde öyle hissetmişti. Dün öğrendikki çok şükür doğru hissetmişiz doktor erkek bebiş dedi :)
myangelson senoski ben hep erkek hissettim ruyamda hep kız bebek goruyordum ama erkek hissettim ve çevremde herkes erkek hissediyordu oğlum oldu
Siem24 senoski evet iki hamileliğimde de doğru çıktı 😁 ama ben eşim dahil kimseye hissettiğimi söylemedim 😁
Mucizemses catandgirlmom aynı duyguları yaşıyoruz bi tane oğlum var şimdi aşırı derecede kızım olsun istiyorum o yüzden diyorum kesin oğlum olur 😅
Minislerinannesiiiii Songulars13 olmayanı istemek günah değil tabiki öncelik sağlıklı ve hayırlı olması rabbim iki duyguyuda tattırsın bize insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻