Hamile_Teacher Bebek sahibi olmak istiyoruz eşimle fakat yumurtlama sürecimde değil ay içerisinde başka bir gün ilişkiye girdik yine de bir ihtimal var mıdır?
arirangg Hamile_Teacher Bu soruyu instagramda soru cevap yapan profesöre sordu biri. Hoca da “sormamış olun.” Dedi. Benim anladığım olmaz demek istedi. Yumurta şart sonuçta, zor öyle canım.
H-a-pp-y Hamile_Teacher bende okumuştum biryerde, yumurtlama dönemi dışında hamile kalmak zor bir ihtimal diye tabi Allah bilir yine de herşey nasip sonuçta, Allah hepimize nasip etsin inşAllah❤️
esmerella37 Hamile_Teacher valla eski insanlarda diyorki tam adet bittikten sonra ve adete yaklasırken hamile kalırlarmıs hep oyle diyolar onlar yumurtlamayı fılan blmiyolar ya bide eski insanlar biliyosunz 6 7 cocuk hepte tutturmuslar otle denemek lazım bide
Nihaann Benim yumurtlama günüme 5 gün vardı adetimin bittiği gün birlikte olmuştuk eşimle nasıl olsa olmaz dedik ama hamile kaldım erken döllenme ile. O uygulamalar her zaman %100 yumurtlama gününüzü göstermeyebiliyor. Ovulasyon testi denemenizi öneririm
Hamile_Teacher Nihaann İşte benim bahsettiğim yumurtlama dönemi ve adet arasında bir süreç. 11 inde yumurtlamam bitti 22 sindede regl olucam