Tugce-12 Merhabalar 2 gün önce beta hcg baktırdım 0 çıktı şuan adetim 2 gün gecikti hala kanamam yok sizce hamile olma durumum söz konusu mudur ?
bsrabrna Tugce-12 canım Benim 3 gün geçmişti 23 çıkmıştı , ama 7 gün gecikmeye kadar normal karşılıyorlar hastane de
91mer Tugce-12 olabilir daha kana karışlamamıştır belki gev dollenme olduğundan 4 gün test yapın yada kan verin
Sultanas Tugce-12 zannetmiyorum canım negatif çıktıysa pozitife döneceğini benim basima geldi adetim 2 gün geçti gittim kan verdim negatif çıktı Ogün de adet olmuştum
Merve2546 Tugce-12 canım benim yengemin ikisininde adetinden 10 gün geçtikten sonra kan testinde görüldü onun için bekle çok umutlanma çok umutsuzlanmada 😘
Tugce-12 Merve2546 İnşaAllah Rabbim yüzümüze güler çok umutlanmıyorum ama sanki her an adet olacakmışım gibi sürekli kontrol ediyorum
Merve2546 Tugce-12 çok dua et canım benim canı veren Allah alanda Allah ben hergün çok dua ediyorum okuduğum şeyler profilimde var bak oku istersin
Gzmklncc Tugce-12 bende dün verdim 0.17 çıktı gecikmenin 4.günü oldu bugün ne leke nede bi adet sancısı var 🥹