Aslhn2101 Hayırlı sabahlar kızlar🌸 size bir şey sormak istiyorum, 15 temmuz Hastanesi’nde detaylı ultrason çektiren var mı? Nasıl oluyor ne kadar öncesinden randevu almamız gerekiyor ve memnun kaldınız mı?
AyFa1608 Aslhn2101 ben ilk gebeliğimde gittim hiç memnun kalmadım normal muayene bile bazen daha uzun sürüyor. 5 dk ya baktı ya bakmadı. Soru soruyorum cevap alamadım sadece bi rapor ve siyah beyaz anlaşılmayan bi foto verdi. Randevuyu da doktor yönlendirmişti kapıda doktor ismi yazdı kaşeledi kendi adını yazdı bunu ver randevu al dedi o şekilde almıştım. 20 gün kadar öncesinden. İmkanın varsa özele git derim.
Aslhn2101 AyFa1608 anladım canım teşekkür ederim çok üzücü bir durum ya Allah hepimize yardım etsin ne yapacağımızı şaşırdık 🥺 ben özel istiyorum eşim orada yapılabileceğini duymuş iş yerindeki arkadaşının eşi orda yaptırmış boşuna para vermeye gerek yok falan demiş eşim de ondan 15 temmuzda varmış demeye başladı. Sizin yazdıklarınızı okutacağım inşallah faydası olur da özelde yaptırırız. Ben de boş yere para vermek istemem evet ama detaylı ultrasonu bari güzel olsun hiç anlaşılır bir ultrason fotoğrafı yok hatıra kalsın istiyorum 🥺
AyFa1608 O ara mesela suyu azmış bana bişey demedi ta kendi doktorumu arayıp söylemiş sözde. Hastana söyle çok su içsin demiş. Ben ordayken de bana normal herşey dedi. Başlarından savıyorlar resmen.
AyFa1608 Aslhn2101 yani imkan varsa tek seferlik zaten canım başaran çok iyi 45 dk inceliyor renkli foto da veriyor giderken flash götürüyorsun bebeğin renkli videolarını falan da atıyor. 15 temmuz cidden çok kötü.
Aslhn2101 AyFa1608 dua edin de gönlüme göre yaptırabileyim😂 hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için 😍
AyFa1608 Aslhn2101 yaptırırsın inşallah canım. Ben öyle memnun kalmayınca bunda hem devlete hem özele gidicem insan bi hatıra istiyor. 😀
Aslhn2101 AyFa1608 zaten normal ultrason fotoğrafları devlette çok kötü çıkıyor hiçbir şey belli olmuyor ama hiç olmazsa detaylı ultrason ile hatıra kalsın ben de çok istiyorum 🤲🏻 nasip olsun size de inşallah 😍 normalde hangi hastaneye gidiyorsunuz peki?
Aslhn2101 Aslkryln 3 Ocakta tam 20 haftalık olacağım ben de inşallah 🙂 o hafta içerisinde yaptırırım Bende büyük ihtimalle 6 7 Ocak gibi🙂
Baltopu2 15 temmuz anne dostu hastane olmuş herşeyi çok güzel diyor ebe arkadaşım bugün hatta ilk kez muayeneye gideceğim ama detaylı için özele git demişti.Basaranda yaptırdım ben 600 TL detaylı.
Aslhn2101 AyFa1608 anladım, özel hastaneler şu zamanda en iyisi ama işte maddi açıdan baya zorluyor devlet takipli olmaya devam edeceğim olursa sadece detaylı ultrason için özel tercih ederim sonrası da Allah kerim bakalım😂
AyFa1608 Aslhn2101 ben ilk bebğimde devlete gittim sorularıma adam akıllı cevap alamadım ve bebeğimi kaybettim doktor ihmali olduğunu da düşünüyorum. O yüzden bunda özele gidiyorum canım evet biraz maliyetli ama şükür çok değil 300 veriyorum 5 aylığım gideceği en fazla 1200-1500 lira değer dedim. Maaştan maaşa gidiyorum Doğumu devlette düşünüyorum hala 😀
Aslhn2101 AyFa1608 en güzelini yapmışsınız çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bu bebişinizi🤲🏻
Baltopu2 Aslhn2101 bütün doktorlar öyle yapmiyormuş ama gittiğim doktor beni us ye gönderdi,odasında bakmadı hiç.muayene bile etmedi.Us ye gittim 9 ocağa gün verdi🤦🏻♀️sekreterle biraz sürtüştüm ozele gittim artk bebeği gördüm