hilaleee Kızlar 2-3 kere klomen kullandık olmadı bu ay doktor kist var erteleyelim dedi 4.5 cm mis Engeller tedaviyi dedi Yani dogal yolla da hamile kalmam çok zor dimi aynı durumu yaşayanlar varmı aranizda
Sibel_1234 Bide ben çikolata kisti ameliyatı oldum sol yumurtalıklarim yok sağ yumurtalık ile hamile kaldım
Beratcan esmerella37 bende de kist var hamilelik düşündüğümde hemen olmuyor.aradan baya zaman geçiyor anca öyle kalabiliyorum zorlaştırıyor yani.ama arkadaşın dediği gibi soğan suyu için iyi geliyo.ibrahim saraçoğlu soğan kürü tarifini deneyin.
Sibel_1234 esmerella37 yemeklik soğan var ya orta boy kahverengi onu 4-5 parçaya bölüyorsun 2 su bardağı su ekliyorsun 7-8 dakika kaynatıyorsun Sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca kullanıyorsun ama adetin bittiğinin ertesi günü başlıyorsun ben çok memnun kaldım yani benim 2 gebeliğim de o şekilde oldu hem de rahim temizleniyor Rabbim nasip etsin inşallah sana da 🐣🤲❤️
esmerella37 Beratcan ben 3 senedir hic hamile kalmadım korunmadık ama hemen lavobaya kalkardım ondan mıdır acaba simdi bu ay full yatıyorum sabaha kadar insallah tutar
Beratcan esmerella37 ilişkiden sonra hemen lavaboya gitmeyin ve hemen duşa girmeyin.bi yarım saat kalçanızın altına bı yastık koyun sırt üstü bekleyin biraz.☺️
esmerella37 Beratcan bu ay oyle ypıyorum bakalım insallah tutar yarım saat degil sabaha kadar ytıyorum hic kalkmadan
esmerella37 Sibel_1234 kabuklarını soyup demi bide yumurtlama gorene kadar kullanılması oneriliyormus sanırım cnkü bebek okursa dusuk oluyormus
MM5 Bende de 4 cm kist var dedi doktor.engel mi çocuğa dedim hayır kendiliğinden gider o birkaç aya dedi.öylede oldu.başka doktor tam tersi şeyler demişti.sonuç 1 senedir deniyoruz bebişimiz gelmedi ama onunla alakalı olduğunu snamıyorum ben
ensensr23 Benimde kistim vardı doktor hamileliğe engel değil dedi ve ben o kistle hamile kaldım hamile kalınca kist kendiliğinden bitti.