Mina_yldz60 Bugün ağrılarım çoktu doktorum yarın bebeği alıcağını sôyledi uyuyamadim stresden benide eksik etmeyin dualarinizda rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin insallah daha 36.5 haftalığım endişeliyim biraz haftasindan dolayi😏
Aleynaerayy22 Mina_yldz60 Allah yardım etsin insallah kuzum bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz insallah canım
Brck0303 Mina_yldz60 Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucağına al Ama biraz erken değil mi özel bir sebep mi var seninde üzmek istemem ama üzdüysem de özür dilerim 🌹🤗
Mina_yldz60 Kubradmrtnc ilkim sezeryan oldu bebekde doğum kanalına inmiş ağrı yapınca dikişlerine sıkıntı olucak alıcam dedi
Mina_yldz60 Brck0303 banada erken geliyo canim ama iç dikişler sıkıntıymıs haftasina göre kilosu gelişimide güzel bi sıkıntı olmadan alırım insallah kucağıma
Ayknur Hayırlı hayırlı kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde az kaldı korkuyorum ama napalim sağlıkla gelsinler haftasını dorun yapma benimde 37de alacak
Mina_yldz60 Kızlar yaptım doğum ama solunum yetmezliğinden küvezde şuan yaşayan varmı aranızda nekadar sürdü bu süreç 😏