nese55 28 haftalık hamileyim ve uyuyamıyorum nefes almakta güçlük çekiyorum yattığım zaman boğulacakmış gibi hissediyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar?
Mine34 nese55 ben de uyuyamıyorum vücudum ateş basıyor nefesim daralıyor kalbim küt küt atıyor sürekli tuvalete gidiyorum bıktım bıktım
Aysegul123Defne nese55 şuan forumda geziniyorum uyuyamadigim için 32 haftadayim yan yatıyorum kaburgaların batıyor düz yatıyorum nefes alamiyorum 🤷🥹
Aleynaerayy22 nese55 ay o haftalarda nefes almakta bende baya güçlük çekiyordum suan aşağı inmiş diye biraz rahatım
_yfs_ 16 haftalığım gripten dolayı uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum ailemi ziyarete İstanbula geldim bir ay oldu hastalıktan belim doğrulmadı dört beş gün iyiydim tekrar başladı cumartesi geri dönüyorum hastalıkla geldim hastalıkla dönüyorum 🤢🤧
Ebrarliva nese55 aslında babamda veffat etti 40. Günü oldu bugün ondanda olabilir😔😔 çok gençti babam çalışmaya gitti uykusunda kalbi durdu hepimizden uzakta travma oldu bizde o yüzden de olabilir 😔😔
nese55 Sellmaseellma aksilik benim uykum var gözümden yaş geliyor insan aşırı yemek yer gırtlağıma kadar doydum der ya ben onun gibiyim nefes alamıyorum sığınamıyorum