zehra33 Oznr Başlıyorum yarın zaten inşallah☺️ 30 derecede yıkamayı düşünüyorum peki yeterli mi sizce önceden yıkamış biri olarak fikir alayım dedim ☺️
Oznr zehra33 yeterli tabi zaten pis degiller bende oyle yaptim 30 dk da yikadim 6 postada yikadim nevresimler battaniyeler dahil
sudamlasi zehra33 ay ne iyi yapmışsın çok rahat etceksin. Ben kara kara düşünüyorum her seferinde nasıl yıkancaklar rengarenk her renkten var düşünmeden aldım😁
Nefesliva zehra33 bende 35 ci haftada yıkadım ütüledim ama çantamı yapmadım 36 +2 olcam yarım saat sonra
Aybukealtintas zehra33 bende 35 ye yıkamaya basladım bi kısmını, 36 da ütüledim 😂 yarın 37 olucaz daha var yıkanıcaklar, inşallah bu haftada cantayı hazırlarım diye düşünüyorum 😂🤗
zehra33 Aybukealtintas ooo kızlar bendensiniz aynı düşünüyoruz yalnız değilmişim en azından 😆 inşallah kolaylıkla halledilir☺️
Aybukealtintas zehra33 Halledilir Allahın izniyle 🤗😂 panik yok hazır olmazsada olmaz yani napalm 😂 ütüsüz giyiniriz😂😂
Asafinannesi zehra33 canım 37 haftalığım bu hafta yıkadım ütüledim yerleştirdim. Hastane çantamız da hazır. Kendini iyi hissediyorken yap, ben biraz zorlandım bel ağrısı falan 😪
Tahinpekmezim zehra33 bende daha hazirlamadim yikanmadi hic bisi yapmadim okadar sey aldim ama hazir degiller bende baslicam 34+4 deyim 🙏🏽
Sumeyyye Ben de 35 im valla sapasağlamdım bugün bi anda sancılarım çıktı erken doğum riski var herşeyim hazır allahtan bekleme yap bi an önce
Neroizm zehra33 ben 32 de bitirdim yikama utulemeyi dolabina yerlestirdim her seyi. Ne olacagi belli olmaz diye dusunerek yaptim her seyi. Oturup beklemesi kaldi sadece kafam rahat. Bence siz de daha beklemeyin.