Kucukcivciv Defneninannesi- Benim hiç açılma yok maalesef şimdi yatışım yapıldı suni sancı veriliyor Rabbim hayırlısını versin hepimize 😥
Defneninannesi- Kucukcivciv meryem ana eli otu aldir sicak suya koydur cok faydasi oluyMa dogumdan sonra hemen sudan scikartilacaj
Kucukcivciv Defneninannesi- Amin inşallah ben de şuan hastanede suni alıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻
Kucukcivciv Ceyo93 Amin amin amin 🙏🏻 Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Sağlıklı kolay doğum olsun inşallah ben hastanedeyim suni sancıya başlandı bana 😥
Ssibelasln Bende yarın gidicem doktora 40+2 deyim hiç bişey başlamadı daha açılma olursa suni sancıyla alıcak muhtemelen
Kucukcivciv Ssibelasln Bana saat 10 da takıldı suni sancı ama çok az ağrı hissediyorum galiba sezeryana döncek 😏
Ayse_3434 Kucukcivciv canım benimde yarına yatışım verildi ama hiç sancım ve açılmam yok suni sancı verilecek Allah yardımcımız olsun 🤲🌺
Kucukcivciv Ayse_3434 Benim saat 10 da başlandı suni sancı fakat ağrım çok az doktorum 3-3,5 gibi muayne etcek açıklığım olmazsa sezeryana alcak. Sanırsam bende sezeryanı kabullendim gibi. Ümidimi kestim normal doğumdan 😢
Ayse_3434 Kucukcivciv hadi ya olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alsa varsın sezeryan olsun ne yapalım bakalım benim yarın nasıl olacak rabbim yardımcın olsun canım beni bugünden stres bastı 🤲
Kucukcivciv Ayse_3434 Çok şükür bin şükür kucağıma aldım, spinal sezeryan oldum 🙏🏻 çok korkmuştum ama korktuğum kadar olmadı. Rabbim sanada, kavuşmayı bekleyen annelere de hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah
yaren0704 Kucukcivciv Rabbim ömrünü güzel hayırlı eylesin . Geçmiş olsun sizede:) bende hastaneye gideceğim suyum geldi 🥹
Kucukcivciv Ayse_3434 İçini ferah tut Rabbim gerçekten kolaylığını veriyor ☺️ sen yeterki güzel düşün güzel olsun ☺️🙏🏻 yarın güzel haberlerini bekliyorum seninde ☺️❤️
Hamiss_ Kucukcivciv Ben hiçbir belirti yokken sadece bebek iri daha fazla beklemeyelim beklersek normal doğum ol az diye 38+5de suni sancı ile doğum yaptım ilk çocuğumu.
Sevut Hamiss_ belirtin var mıydı yoksa hicbisey yokken mi direk suni sancıyla doğumun gerçekleşti süreç nasıl ilerledi
Kucukcivciv Hamiss_ Benimde suniyle başladı sezeryanla bitti dün itibari ile ama doktorum daha da beklersek boşuna bekleriz çocuğu riske atarız dedi öylelikle ikna oldum 🥲
Tugbapak82- yaren0704 aynısını benim doktorum da dedi benim daha var ama bebek yukarda böyle giderse sezeryan olur dedi bende suni sancı verseniz dönmez mi dedim öyle hiç dönmez kasılma olucagı ve yeri daralıcagı için dedi bende normal doğurmak istiyorum napıcaz böyle
Kucukcivciv Tugbapak82- Benim de pozisyon normaldi ama hiç açılmam olmadı 1cm bile. Ondan sezaryana döndü.hep Rabbimden hayırlısı neyse o olsun dedim demekki böylesi hayırlıymış 🥲 boşu boşuna ağrı çekipde bebeği riske atmak istemedim 🥲