mucizebebek_ Kızlar 21 randevu aldım en son 6 haftalık gitmiştim randevu zamanı bebişim 9+4 oluyor. Siz o zamanlarda ultrason da hareket ettiğini gördünüz mü bebeklerinizin?
Arzu_uu mucizebebek_ evet hareket edıyor eli ayağı bıle ufacık belli oluyor ilk gördüğümde ağlaya ağlaya maf olmustum mükemmel bı his duygu inşallah görürsün canım sende ❤️
symozdag mucizebebek_ bende o Haftalarda gitmiştim bana hiç hareket etmiyor gibiydi bu niye hareket etmiyor diyordum eşim beni İkna etmişti hareket ettiğine 😂
aysenurratalarr mucizebebek_ 10. Haftada gitmiştim kıpır kıpırdı ama bebeğe göre değişir kuzenimde 10. Haftada gitti onda yoktu hareket
mucizebebek_ symozdag hahahaa 😃 bu niye hareket etmiyor iyiymiş canm 😃 gebelikten bebeğe değişiyor galiba durum 😇 sağlıklı ömür diliyorum 😇
symozdag mucizebebek_ 16. Haftadayım hala daha hiç hareket hissetmiyorum 😂 erken olduğunu söylüyorlar. Bi de annem benim de bebekliğimin çok hareketsiz sakin olduğunu söyler bana çekmiştir belki de 😂😂
mucizebebek_ symozdag olabilir canm hareket hissetmek için demedim de bebeğim bölümünde şey yazıyor eğer şanslıysanız ultrason da bebeğinizin hareketlerini görebilirsiniz bende ondan sordum gören var mı diye