Eldgrn Şaka bir yana şükür bu günleri gösterene ciddi ciddi 30 haftalık olduk gününüz nasıl geçiyor benim sürekli yat uyu ye seklinde tam pandayim yani panda bana cuk oturdu 🤣🤣 birdahaki kontrol 32 haftalık olduğumda 28 Aralık’ta onu bekliyoruz acaba nasıl kaç kilo düşünceleri beyninde iyi sağlıklı mı kafada deli sorular siz nasılsınız bebisler ne durumda 🥰🥰
denizarenmom Eldgrn son 108🫶 yilbasndan sonrasi cook hizli gecicek gibi geliyor neden bilmiyorum😂 bazen cok enerjigim sabahlari cok halsiz bizimde 4 ocakta randevumuz yarin 2. doz tetenozum var bakalim🤰💅
Kubrabyrmm Eldgrn son 66 ❤️❤️ Geliyor gelmekte olan🙈🙈🙈 iyi düşünelim iyi olsun benim de haftaya perşembe kontrol var hasta olup yemek yiyemediğim için bebişim 1 hafta gerilemişti bakalım şimdi nasıl olmuş ❤️
Rafaelli Eldgrn sızın bı sonrakı kontrolunuzde benım dogumum başlamak uzere olucak😀korku, hehecan, mutluluj ,stres, hepsınden var😀son 18gun ,hepımız saglıkla kavuşalım ınşAllah
Eldgrn denizarenmom çift rakamlara geçince gerçekten hızlı geçiyor kendime şaşıyorum 99 saydım şimdi plakaları sayıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kaldı yolun 3/2 si bitmiş nerdeyse benim ki gibi senin de daha var kontrole gelse çabuk diye bekliyorum bende 🥰🥰🤣
denizarenmom Eldgrn evet ya😂 artik 2-3 haftaya indirde kontrolleri keske doktor 4 haftada bir uzun geliyorr😂
Eldgrn Kubrabyrmm gelsin çabuk su kontroller ya valla insan heycanla bekliyor az kaldı çok şükür sağlıkla gelsinler 🥰♥️
Eldgrn denizarenmom ben bu sefer 5 hafta beklemiş oldum hiç geçmedi geçmiyor sabır çeke çeke bu gün oldu 32 den sonra herhalde kısaltır zamanı ne diyecek bakalım bu sefer gittiğimde çok merak ediykr insan
Eldgrn Rafaelli ayyyy yaaaa böyle gördükçe duygusallık geliyor sağlıkla sıhhatle gelsin canım yılbaşında gelen en güzel hediye olabilir 🥲 bir avazda doğurursun inşallah canım benim 🥰🥰♥️
Eldgrn Busraaaa35 sağlıkla gelsin annesi Ocak bebeği az kaldı eli kulağında olur yakinda hayırlısıyla 🥰♥️🥰
Lavantakokusu64 Eldgrn 27+3 ile 88 olduk bizde. ♥️ 🤰🏼 sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin Rabbim 🤲🏻🌺
Lavantakokusu64 Eldgrn evet yaa çift rakamlara düşünce daha çok heyecanla bekliyoruz🥰 evet plakalara az kaldi bizimde 🙈 Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi🥰🎀