9 ay boyunca güzel doğum hikayesi okuyup iğrenç bir doğum hikayem olması akşam 8 de sancım başladı o gün çok hurma yemiştim ve ilişkiye girdim sonrasında duş aldım sancım geceye doğru sıkılaşmaya başladı 5 dakkikada bir gelmeye başladı gece 2 de hastaneye gittim ama doktorum yoktu daha doğrusu hiç doktor yoktu ebe açıklığımi kontrol etti 5-6 cm açıklığım vardı ama aptal doktorum gece hastaneye gelmeyi kabul etmedi ebe doğumun başladığını ve en yakın devlet hastanesine gitmemi söyledi yakındaki bütün özel hastaneleri aradık fakat gece doktor yoktu mecbur devlet hastanesine gittim üc saat suni sancı çektim aşırı derecede ağrım vardı devlet hastanesindeki doktorlar çok kötüydü hayvan muamelesi yapıyorlardi diyorum ki tuvalete gitmem lazim altıma edicem bana bezi fırlattı buna yap dedi ve bezi altıma bile koymadı doğum sırasında da çok bağırdığım için kiziyorlardi bir iki defa ikindim bebegim çıktı o kadar rahatladım ki ama bebeğimi hiç göğsüme koymadılar dikişlerim bitti üstümü giyindim sonra bebeğimi kucağıma aldım işte böyle kötü bir doğum hikayem oldu ama bitti çok şükür