MMucizemibeklerkenn Bugün çatlatma iğnelerimi vurdum cumartesi opu var,bu 2. Opu’m olacak diğerinde 22 yumurta toplandı ama yumurtalarım kalitesiz çıktı gelişmedi,yine aynısı olacak diye çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varmı biraz bana moral olun☹️
Civcivinannesiii MMucizemibeklerkenn öncelikle merhaba tüp bebekte en önemli olan şey moraldir oyuzden moraliniz enerjiniz güzel olsun kötü olucak diye düşünmeyin 😇 Insallah güzel sonuçlar yazarsıniz buraya😇😇
Mucizemolsunn MMucizemibeklerkenn Merhaba,şuan hangi aşamadasınız merak ettim, ben de aynı sorunu yaşamıştım bi kere, tekrar olmasından korkuyorum, eşinizde ve sizde bi problem var mıydı, kaç yaşındasınız
MMucizemibeklerkenn esmerella37 hayır hiçbişey söylemedi,tüp bebekte ilişki yasak diye biliyorum ama sizinki önerdi mi
esmerella37 MMucizemibeklerkenn ben tup bebek olmadıgım yumurtlama catladıgı zaman ılıski olması gerekiyormu diye sordum acabab
MMucizemibeklerkenn Mucizemolsunn merhabalar 30 yumurtam toplandı bunlardan 7si dolu yumurtaydı 2si döllendi sadece,2side 1. Kalite şükür🙏🏻