Bebeklerim2p Kez hamile kalmak istiyorum sprialle korunuyordum ama 2 yıl önce çıkarttırdım. Doktor 8 ay daha korur seni ondan sonra ki zamana bakacaksın dedi ama olmadı 1.5 yıldır diyim hemen hemen sizler ben şunu yaptım ve hemen hamile kaldım dediğiniz önereceğiniz bişey var mı ? Bir sıkıntımız yok eşimle benim ama ben çok zor hamile kalıyorum oğlumda da 9 ay sonra olmuştu şuan folik asite başladım onu kullanıyorum bunun dışında önereceğiniz bişey var mı bitkisel vs. 😒
Elfavc Bebeklerim2p doğum kontrol hapı kullanıyordum seviştim hamile kaldım 😂 (mizahamaçlı) Allah gönlüne göre vakti zamanı geldiğinde nasip olsun
edaaltun Bebeklerim2p tam ümidi kestim beklemeyi bıraktım hamile kaldım 😂 benim de 2. Bu arada. Stres yapma kafaya takma o geleceği zamanı biliyor 😂
Asnb 9 aydır hamile kalmaya çalısıyorum eşimde sperm sayısında azlık ve hareketsizlik vardı ilaçlar macunlar kullandı olmadı gecen ay hacamat+sülük yptırdık tavsiyelerle ve dün öğrendim ki hamileyim şok içersindeyim… bu arada 2.cocugum🌺