Helinozan Kizlaarrr 13 haftalikken 58 kiloydum Şimdi 31 haftaligim 72 kiloyum normal mi sizce Geçen ay daha doktorum cok almisin dedi ne yapacqm bilemiyorum kahvaltiyi cok yiyorum 1 ekmek yiyorum yani oglen yapıyorum zaten aksam yemeginde cokk az yiyorum yani kuş kadar çok yiyince oturamıyorum çünkü
Xxx0101 Helinozan yaptığınız çook sağlıksız maalesef hem sizin için hemde bebek için güzel bir beslenme değil 1 ekmek nediir🥹 online diyetisyene başlayın derim aynı haftalardayız 60la hamile kaldım 70 oldum ama önemli olan bunu yağdan mı aldığınız.. ne bacak ne kol ölçümde bir fark var 9 ayda 1cm bile oynamadı vücut ölçülerim sadece karnım çıktı full protein ağırlıklı besleniyorum
AzraFarah Helinozan bende hamur işi çok tüketiyorum,kepek ekmeğe başlıcam inşallah. 20 haftalık olduk,5 kilo aldım,ama yemek yerken tutamıyorum kendimi, poğaça,ekmek,hele makarna pilavın yanına turşu da koyunca kalkamıyorum başından,
Gozdeparlar Helinozan yaa benimde 29+2 de 12 kilo aldım. Ne yapacaz biz ya. Dediğin gibi çok bisey de yiyemiyorum ama bu ilaçlar mi ne bilmiyorum kilo aldırıyor 😞
mysweetbabyy Helinozan 1 ekmek yemek yetine saglikli şeyler ye bence çok yanlış bir beslenme ayrıca gebelikte 3 ana öğün 3 ara öğün olur cok hatalı beslenme tarzınız aldığınız kiloya değil saglikli beslenme açısından söylüyorum her sabah kalkın 2 dilin tam buğday ekmeği 2 yumurta zeytin peynir tahin pekmez yeşillik yiyin oglen güzelce sebze et yemeği yiyin ara öğünlerde kuruyemis meyve tüketin sizinki cok normal gelmedi beyaz un tüketmemeye çalışın
gamzzeee haftadayım bende 20 kg aldım 🙈🤫 Evet çok aldım biliyorum banada doktorum dikkat et diyor ama olmuyor anlıyorum seni. Arkadaşım 40 gün önce doğum yaptı 16 kg almıştı hepsini bir ay icinde geri verdi 😃 doğumdan sonra vericez inşallah moralimizi yüksek tutalım inancımızı kaybetmeyelim💪 😁😂 yani sonuç olarak yalnız değilsin canını sıkma 😁😃
Caglagul96 23+5 den selamlar 85 le hamile oldugumu ogrendim suan 97 oldum aşırı morekim bozuluyor ilk gebeligimde toplamda 16 kilo almistim ama bu ikincide hızlı gittim yemeden duramıyorum valla ne kadar kendimi tutsamda bemde kahvaltida cok yiyorum özellikle ekmegi
esena13 Helinozan sağlıklı beslenmelisiniz kendinize değil çocuğa kilo aldıran şeylerden tüketmeye çalışın. Ekmek hamur şeker un bu tarz şeyler sadece size kilo aldırır
Helinozan esena13 sağlıksız beslendiğimin cok iyi farkindayim ama işte bide kahvaltida çayı cok içiyorum 4 5 bardak her bardaga 2.5 csy kasigi seker atıyorum ne olacak bilemiyorum yani duramıyorum kendimi:(
Zubeydetekkurt Helinozan bebek için bi sıkıntı yaratmıyorsa aldığınız kilolar bunu kendinize stres yapmayın böyle bi süreçte doğumdan sonra kolaylıkla gidiyor kilolar bebeğinizi de emzirirseniz daha bi kolay oluyor kilo vermesi ilk gebeliğimde 12 kilo aldım 20 kilo verdim yaptığım tek şey emzirmekti ekstra diyet spor yapmama gerek kalmadı
Xxx0101 Helinozan diyetisyene gitmeden durduramazsınız ara öğünlerle dengelemeniz gerekli yoksa bu şekilde saldırmanız normal:(