Eldgrn Fatunsal33 bence 30 olmadan başlamalı 28-29 arasında yıkadım hastane çantamı hazırladım bir ütülenip dolaba yerleştirme kaldı ama onu yapmaya o kadar halim yok ki sürekli uyku halsizlik omurga bel ağrısı başladı diyorum iyiki o ara yapmışım devamı yavaştan da yapılır dolabı bekliyorum ütü için gelir gelmez onu da halledip bitircem süreci 32-35 lerde başlasam herhalde bitiremezdim daha şimdiden başladı çünkü ağırlaşmam
Melisasis Fatunsal33 36 dayım yeni yaptım ufak tefek eksikler kaldı ama belim patladı hiç ağırmayan belim ağırıyor bitti çok şükür
Edafmo Fatunsal33 ben 28+0 on bu geceden itibaren, bu hafta başlamıştım yıkamaya. Şuana kadar kıyafetlerin yarısını yıkadım yerleştirdim yavaş yaval yapmaya devam ediyorum. Hem oyalanmak için hemde sonradan ağırlaşınca zor olmasın diye 🥰
beyazgull En geç 30 . Haftada hazırlanmalı bence sonra çok ağırlaşıyorsun , halsizlik , sancılar başlıyor canım
1Gunes Eldgrn öylee deme deme ben daha yerimden totomu kaldıramıyorum uyuyorum uyuyamiyorum yiyorum yatiyorum yarın 29. Haftalık olacak dolabimız da gelmedi daha napacak bilmiyorum herşey olduğu gibi duruyo.hepsimi yikasam bi tarafs koysam diyorum acaba toz falan olur mu ? Gelince direk ütüler dolaba yerlestirirdim
Busbusu 30 olmadan başlayın 32 de yıkadım smdi 34+2 üşeniyorum utulemeye ağırlık var yalancı sancılar vae