dryaras7 deletedmom734 mümkünse boydan bi gecelik giy derim ☺️ Yada beli çok bol pijama giy ☺️ Damar yolunu koldan açarlar büyük ihtimal kısa kollu iyi fikir ama zaten çok üşüyeceksin ameliyattan çıkınca sonrasında kendini koruman gerekli sıcak diye sakın açma kolunu bacağını ben terler için de kaldım ne pandifi ne de ceketimi çıkardım aman dikkat et canım Ben dikkat etmedim iki gün sıtma tuttu geceleri
dryaras7 sudamlasi çok şükür darısı sizlere İnşaAllah en kolay en ağrısız şekil de hayırlısıyla atlatırsınız 💕💐
dryaras7 Kubdenya yan dönemiyorsun zaten ben bi kaç gün sadece sırt üstü yattım daha sonra yavaş yavaş yan döndüm daha yüz üstü denemedim ☺️💐💕
Melikeznar dryaras7 cnm sezeryan da gazını çıkarmadan taburcu etmiyolar sen nasıl çıktın hastaneden. Ben 2. Günün sonunda lavman yapıldı da gazımı çıkarabildim lavman yapılmasaydı gazımı çıkaramıcaktım ve taburcu olamıcaktm çok sancı çektim o gaz yüzünden sağ tarafım felç olmustu resmen nefes alamıyodum allah düşmanıma vermesin😔😔
dryaras7 Melikeznar gazımı çıkardım öğlen çıktım hastaneden büyük tuvaletimi yapmamıştım ben 3 gün o sıkıntı yarattı aynen felç gibi oldum ben de 😞 çok kötüydü geçti şükür
bhdrrabia dryaras7 sezaryenden sonra narkozun etkisinde saçmaladığın oldu mu ☺️ Bazılarında oluyomuş en çok merka ettiğim şey bu
dryaras7 bhdrrabia genel uyuşturulduğum yani uyutulduğumda uyanırken ben sadece ağlayıp babamı istemişim iki kere başka ameliyat için genel anestezi yapmışlardı Bebişimi görmem için bel altı uyuşturuldu sadece imdada saçmalamıyırsun ☺️❤️