Serifenuryilmaz tansiyon düşüklüğü protein kaçaği ile alakası yok degilmi tansiyon yüksekliği protein kaçaği yanlış mı biliyorum bı cevap verirseniz bilenler
2cocukannesiiiii Serifenuryilmaz gebelikte normal Her hamileliğimde 9 ay boyunca tansiyonum 8-9 arası çıkar Ayrıca değeriniz gayet güzel
busragundogan3437 Serifenuryilmaz yüksekliği protein kaçağı oluyor ama tek tansiyonla karar verilmiyor idrar ve kana bakıyorlar tansiyonunda çok düşük değil korkma
Burcuuuuu Serifenuryilmaz tansiyonunuz düşük değil ki benim hep böyle çıkıyor 11 6 çıkıyor 10 a 5 çıkıyor
Nazlinaazli Serifenuryilmaz benim hep 9-6 çıkıyor bir sorun yok. Normalde de düşük mü tansiyonunuz ya da açmıydınız ölçtürürken
Emir_2017 Benim hep 10.6 doktor da sıkıntı yok diyor 34+3 haftaligim. Düşükten değil yüksekten kork canim
Bsealc Serifenuryilmaz gayet normal benim hep öyle sağlık ocağındaki ebeye tansiyonum genelde düşük demiştim düşük olması daha iyi tansiyon yükselmesi tehlikeli demişti
Serifenuryilmaz Bsealc ozman şükür etmem lazım çünkü protein kaçaği var bende çok korkuyorum erken doğum olacak diye
Bsealc Serifenuryilmaz protein kaçağında yükselmemesi gerekiyormış o yüzden gayet normal bende yok ama benimde erken doğum riskim var zamanında ve hayırlı şekilde alalım kucağımıza inşallah ☺️
Ayshenur Serifenuryilmaz gayet iyi düşük olması sorun değil çok aşırı olmadığı sürece yüksek olması problem bu da 14 9 oluyo ısrarla bu değerler çıkınca doktorunu arayıp gitmen gerekiyor
Angel276250 Serifenuryilmaz benim sürekli 10/6 çıkıyor düşüklüğünden ziyade yüksekliği daha riskli canım. Zaten düşük tansiyona da belli bi süreden sonra alışıyorsun biz 21. Haftadayız ilk öğrendiğimden beri hep 10/6 🙂