Nurr_22_22 Hilalprgl canım eczanelerde bit ilaçları var onunla yıka sacini zararı var mı bilmiyorum bir de yatağını yorganını sıcak su da kaynatman lazım kaldığınız odayı ilaçlaman lazım ki kalanlar da ölsün
Smyye_ozkynk Hilalprgl eğer zararı yoksa şampuanların faydası oluyor benimde başıma gelmişti😒 bir de tarakları oluyor ya onunla tarayın saçınızı
1anne2bebek__ Hilalprgl eğer saçınızı boyuyorsanız kesin çözüm boyamak olur. Bende en son kuaförde saçımı kestirdikten sonra bitlenmiştim
Denizalkan Normal bit ilaclari hamileyken kullanilmiyo. Bnmde oğlum bitlendi doktoruma sordum başka bı ilaç önerdi reçete ile yazılıyor SGK karsiliyo. Doktorunuza danışın yazar size de kavelle gibi bı ismi vardi
1Boncuk Hilalprgl evde sana yardım edecek biri varmı canım? Onun çaresi sadece ilaçla olmaz tek tek temizlenecek her boş kaldığında birde cam terebentin yağı kullanabilirsin. Ve sık tarakla herzaman tara temiz bir bezin üzerinde öyle hemen kurtulamazsın elinden geldikçe birinden yardım al temizlettir.
Lavina Hilalprgl bende yazın çoçukları parka götürüyordum her gün çoöuklara bulaşmıştı fark etmedim sonra bana buşalmıştı ilaç kulandım sürekli bit tarağıyla taradım 1 aya yakın uğraştım tam kurtulmak için çok zor allah yardımcınız olsun