MinelHaapy 21 haftalığım 4 kilo aldım ben daha fazla alırım diye biliyordum karnımda fazla yok ilk kızımda çoook fazla kilo aldım şiştim bu Farklı oldu ama umarım fazla kilo almam şuan 63 kiloyum
Aydaa26 Çarşamba günü 32+5te kontrole gitmiştik bebeğim 2 kilo, ben 20. haftaya kadar 4-5 kilo almıştım 32ye gelene kadar toplam 13 kilo oldu çok hızlı kilo alınıyor dikkatte ediyorum ama anlamadım 🤷🏻♀️
marnus Ftm124 30.haftadan sonra biraz hızlı alınıyor. O yüzden yürüyüş filan yapın, önlem alın bundan sonrasını
Selinufukbaby Ceylanceylin bebek tel böbrek ve benm Böbreğime hasar verdiği için tabi düşmeyen tansiyon var bide 😑
Kubra0123 Nazugrak-16 Göbeginiz varmiydı benim kilomdasiniz göbeğimi kafaya taktım. Gebelik düşünyrm henüz gebe degilm
Maya2022 zumzum çok şükür ben diyetisyene gittim ama midem bulanıyor siyez ekmegi yiyordum tiksindim tam buğday ekmeği yemeye başladım ondanda tiksindim yiyince kusuyorum tatlı yemiyorum makarna pilav hiç yemiyorum ama çok acıkıyorum surekli sebze ve et ağırlıklı beslemekten midem bulanıyor yemek görmek istemiyorum
Maya2022 zumzum bir de ben daha 10 haftadayim aslında yüksek değil 98 96 en fazla 114 gördü ama çok yüksek diyip bana unsilin baslicakti başta kendim diyet yaparak düşürdüm çok az yiuormusum diyetisyene gittim bu sefer de hep sebze ağırlıklı protein ağırlıklı besleniyorum düşük tehlikem var kese etrafında kanama var ve surekli yatiyorum aksine çok acıkıyorum artık aclik krizi geçiriyorum surekli midem bulaniyor kusuyorum napicami sasirdim
zumzum Maya2022 bence inüslin alıcak ladar yüksek değil şekerin. Bana şeker yüklemesi yapıldı 100mg. Açlık 96,1 Saat 193 2.saat 176,2 3. Saat160,8 idi. Ve buna rağmen bana dahiliye doktoru seni ve bebeğini tehlikeye atacak boyutta değil diyet yapacaksın un, şeker yemeyeceksin dedi. Bende tamamen kestim dediğim gibi. Herkesin süreci farklı tabi de bilemedim, bnce farklı bir doktorunda fikrini almalısın. 🥴
Kayakiran Ftm124 16+5 haftaligim 2 kilo almışım.bu raalar istahim açılmaya başladı. Abur cubur az da olsa tüketiyorum çünkü canım cekiyor 😥🤷 ama onun haricinde meyve ve sebze çok tüketiyorum inşallah çok fazla kilo almam