Pemberuya Kızlar sürekli uykum geliyor prilam uyku yapar mı ya🥺 7 haftalığım daha uyu uyan uyu uyan kafam Bi hoş oldu içmeyince de banyodan çıkamıyorum 🤦🏼♀️
minikmucizemmmmmm Pemberuya bende bugün içmeye başladım sabah kusmuştum ondan sonra içtim bi tane 11 buçuk gibi. Kahvaltı yaptım yattım şimdi uyanıyorum iki buçuk saat kadar uyumuşum halen uyuyabilirim bulantım yok o yüzden mutluyum 😂
Asfdg Pemberuya ama bi süre sonra uyku yapmamaya başlıyo alışıyo heralde bünye şuan ben 13 haftalığım 7 haftadan beri kullanıyorum 2-3 haftadır uykum gelmiyo normal uyuyorum 😅
Pemberuya yanlisanlamaama yok canm kullanmıyorum zaten de evde bir bakıyorum iki saat falan uyumuşum🤣
arirangg minikmucizemmmmmm Ben de bir gece içmeyi unuttum diye sabah içtim bir tane. O gün akşama kadar uyudum. 😀 ilk içtiğimde gece içmeme rağmen gün boyu sersem yaptı beni
minikmucizemmmmmm Pemberuya evet ben bilemedim bulantım oldukça içerim diye düşündüm ama gece yatmadan içeyim bari sadece yoksa kafam beton gibi kalkmıyor
en_guzel_emanetlerim Pemberuya geceleri uyumadan içmeye çalış hep bu şekilde daha kolay oluyor banada uyku yaptı 1.5 yaşında kızım var sık sık uyanan eşimin yardımı sayesinde yinede gece içtim ben
minikmucizemmmmmm arirangg bilemedim ben ya gece içcem sadece. 12 haftadayım azalcağına arttı bulantı kusma
arirangg minikmucizemmmmmm Ben de gece içiyorum sadece çünkü gündüz içsem akşama kadar uyurum o da mümkün değil çalışıyorum. Benim de çok bulanıyor midem prilam iyi geldi bana. Ona rağmen ara ara bulantılar oluyor