Aystsn Kızlar genital bölgede sürekli ağrı var çatı ağtısıda eklenince işkence oluyor oturup kalkmata yatarken dönmekte zorlanıyorum yaşayan var mı
Ezonunannesi16 Aystsn 39. haftamda bende böyleyim uzaninca sağa sola dönerken agriyo kalkıp otururken zorlanıyorum bı an önce doğurmak istiyorum artık
ssalihaemin Aystsn evet bende yaşadım 38 de alttan muayene olduktan sonra çok arttı yarın kontrolümüz var 39 olduk çok zorlanıyorum afedersiniz idrar yaparken bile sanki kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor
Gizem_1635 ssalihaemin açıklığı sadece alttan muayenede mi anlıyorlar ya bugün ilk defa oldum çok kötüydü Nst de çok fazla sancı kasılma çıkmadı ama ebe sancın var mı dedi yok dedim bi alttan bakalım açılma olabilir dedi nasıl anladı ki
ssalihaemin Gizem_1635 bu konuda pek bilgim yok alttan muayene olduktan sonra doktorum alışman yok doğuma var daha dedi ama yarın gittiğimizde ne diyecek hiç bilmiyorum
Gizem_1635 ssalihaemin 1 cm açılma varmış bende eğer pazartesiye kadar devam ederse açılma sezeryana alcak 37 haftanın içindeyim 2500 kilosu da