sudamlasi TubaaKaya çamaşır makinesinde 12 dk da 30 derece de 600 devirde bi yemek kaşığı dalan roxy ile yıkadım. Programın süresi az oldugu icin bi kerede durulama yaptım.
deletedmom6295 TubaaKaya makinada kksa program üstüne durulama ile yukadım. baby me sıvı deterjan ve yumuşatıcı ile
eymaAltndal Makinede 30 derecede roxy sabun tozu dalin bahar ninnisi yumuşaticisi kullandim mis gibi koktular
kymkkymk2106 eymaAltndal aynen bnde dalan roxy 30 derece dalin bahar ninisi halada kokusu üstünde çok kalıcı bayıldm🤗
Selale_bati eymaAltndal merhaba canim isine karismam gibi olmasin ama eni doganlarda parfumlu urunler kullanmayi onermiyor doktorlar bence kokusuz olursa daha saglikli olur
kymkkymk2106 Fatmasnny cnm şu mühendisinoğlu instagram hesabı hangisi herkes bahsedio ben bakmadım bi bakaym faydalanıym
Fatmasnny kymkkymk2106 instagramda https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1ntdwz7hrx400 buradan bakabilirsin
eymenimoglusum Bende dalan zeytinyagli aldim ve bitkisel gayet guzel. Henuz yikamadim ama yumusatici bencede kullanmayin ya😑
nilly Benim annem elde yıkadı dalin sabun tozuyla. Kendim olsam makineye 30 dereceye atardım yormazdım kendimi. Annem sağolsun üşenmedi yıkadı ben de ütüledim.
Minikpanda Peki arkadaşlar ilkkez yıkanacak bebek Kiyafetlerinde rekli beyaz karisikmi 30derecedenkisa programda yikadiniz kisa program ne kadar kisa Kiyafet renkleri birbirine karismadimi ??
Kanarya Minikpanda açık renk olanlarla beyazları birlikte attım herhangi renk karışımı olmadı ama lacivert kırmızı kıyafetler vardı onlarda 2-3parça olduğu için elimde yıkadım, makinada olanı 30dk 30derece hassas programı vardı onda yıkadım.
Zeyneptolgacagan Minikpanda kendi kıyafetlerini nasıl yıkıyorsan öyle yıkadım. Renkli beyaz açık renkli ayrı olarak. 2 yemek kaşığı roxy koydum.