Elifonur3506 Kızlar belirtileriniz neler iki gündür normalde uykum gelmeyen saatlerde uykum gelir oldu ve diğer belirtilerimde var adetim gecikince test uygulayacağım testim var
2cocukannesiiiii Elifonur3506 canim bu tarz belirtiler bence psikolojik beni yanlış anlama . Hamileliğin 6. Haftasında daha net anlaşılıyor İnşallah hamilesindir
coolmother Elifonur3506 uyku bencede biraz psikoloijk , benim ilk göğüslerde değişim oldu acıdı sızladı 🤷🏻♀️
Sena00 Elifonur3506 göğüs hassasiyetim vardı aşırı akıntı ve kasikda batma adet günü test yaptım hamileydim inşllah sizinde vardır ☺️
Elifonur3506 Pemberuya hmm adetim geçince test uygulayacağım zaten ilginizden dolayı çok teşekkürler 🙏🏻♥️😊
Elifonur3506 2cocukannesiiiii kusura bakmayın ama psikolojik degil düşüncenize saygı duyuyorum ancak aynı düşüncede değilim Allah’ımın izniyle hamileyimdir bütün belirtilerim var 🙏🏻😊♥️
2cocukannesiiiii Elifonur3506 kuzum inşallah hamilesindir ama kötü anlamda demedim psikolojik degl demissin ama ben mesela cocuj sahibi olmadan once her adet öncesi uykum gelirdi gogsum acirdi mesela kesin hamileyim derdim kucucuk bisey olsa vucudmda hemen hamileyim kesin derdm Üzerdim kendimi Yıpranma bu kadar
Elifonur3506 coolmother benim oda var zaten ancak size katılmıyorum herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bir kural yok benim bütün belirtilerim var Allah’ımın izniyle hamileyimdir Amin 🙏🏻😊♥️
coolmother Elifonur3506 inşaallah hamilesinizdir ama uyku tek başına bir bulgu değil kan verin umarım sonuç alırsınız 🙃