Kivircikgizem Arkadaşlar iyi akşamlar , ilk gebeliğim kendi isteğimle bebeğimi sezeryan doğuracağım. Doktorum 39+4 . güne tarih verdi. Bu biraz beni strese sokuyor. Sizler planlı olarak kaçıncı haftada sezeryan doğum yaptınız ? ☺️
Hazalaskin Kivircikgizem doktorun en iyisini doğrusunu bilir bu tarihi verdiyse vardır bi bildiği ama Doğumun kendiliğinden başlama ihtimali de yüksek bu haftaya kadar 🤷🏻♀️
Gizemgnd Kivircikgizem genelde 38den sonra yapıyorlar ille de şu haftada yapılır diye duymadım tabi ikiz filansa daha erken olur haftası ama stres yapmayın bence gayet normal
123xyz Kivircikgizem cok güzel tarih ben 39+1 de oldum ne kadar içerdr kalırsa iyi ama siz son haftalarda cok hareketlenmeyin kanala inmesin
Hazalaskin Kivircikgizem çok zaman var sancın birden gelebilir canım bilemedim 🤷🏻♀️ Ama hop sancı giriyor Doğum oluyor değil tabi ki 😂 bebiş erken gelmek isterse sezeryanı öne alırsınız
Hilal3425 Benim doktorum 39 u geçirmeyiz dedi çünkü doğum sancısı çekmeden sezeryana girmem lazım o sancı benim için çok riskli
Hazalaskin Hilal3425 39 da bebek yeterince gelişmiş oluyor zaten içini ferah tut 👍 seni biliyorum sanırım sağlık açısından normal Doğum yapman riskliydi dimi
Hilal3425 Hazalaskin evet canım tüp mide ameliyatliyim ameliyatta kaçak yaşadım midemin kapanması 3 ay sürdü mide kapandı 5 ay sonra hamile kaldım normal doğum sancısı ıkınma tekrardan midenin patlamasına sebep olabilir buda ölümle sonuçlanır çok korkmama rağmen sezeryandan mecburen sezeryan olacak rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hazalaskin Hilal3425 çok geçmiş olsun canım sağlıkla doğsun inşallah bebeğin 💕 öncelik sağlıklı doğması 🌸
cansualisa Kivircikgizem 1. Gebeliğim makat durusluyduuu ne sancı ne bişi 38 de gittim hiç açılmam yoktu konuştuk ettik zorlar seni dedi beklesekteee 3780 53 cm doğdu kızım spinal sezeryanls 38+5 te alınmıştı iyi ki de sezeryan olmuşum diyorum doktorum da dedi baya sorunlu oldu sağlık açısından. Gebeliğim 12 Ocak günüm verildi 38+3 oluyor oglusum inş o zamana kadsr dayanır