Seydaamuratt yani onu hiç denemedim açıkcası ahmet bey detaylıda bakarken bile bebeğin sağlığına daha çok yöneliyor görüntüsüne değil malesef o en son ki iş zaten siyah beyaz ultrason da bakarken uygun pozisyon yakalarsa anında renkliye geçiş yapıp hızlı hızlı resimlerini çekiyor video alıncak durumsa ahmet beyde alıyor cihazından kısa videolar 4 5 saniye gibi sert birisi ama huyuna gidince tatlı sevecen birisi belki ben sürekli gidiyorum diye rahat olabilirim bazen kontrole gittiğimizde ultrasonda bakarken ahmet bey renkliden de bakarmısınız görmek istiyorum diyorum anında geçiyor ama bizim bebiş sırtını dönmüş oluyor ya da eşinin arkasına saklanmış oluyor 😁 7 aylığım 3 aydan beri ahmet beye her ay 2 defa gidiyorum görüntüleri hep mail olarak atıyorlar eline ultrason kağıdı verilmiyor bence daha iyi gönderilen mailden ben güzel resimleri çekip çıktı aldım çerçevelettim de 😊gidince isterseniz sorun asistanına video kaydı alabilirmiyim diye ama bence gerek kalmayacak o an ekrana odaklanıyorsunuz aklınıza bile gelmez videoya almak ben bebeğimi canlı görünce bazen nefesimi bile tutuyorum ay hareket etmesin pozisyon değişmesin biraz daha izleyeyim diye