Melekolmak Mercimekin-annesi44 8 9 haftalik ultrason fotoğrafına bakın eğer minyatür bebek görünümündeyse erkek bebek şekilsizse kız oluyor
Mine34 Mercimekin-annesi44 bu cinsiyeti söyleyenler nerelerinden uyduruyor acaba sen de yani doktor bile emin olamamisken burdan hangi kafayla millete soruyorsun onu anlamadım
Melded Mercimekin-annesi44 Canım şimdiden belli olmaz en az 16. Haftayı beklemelisin. Bana doktor 11. Haftada erkeğe benzettim ama kesin değil dedi hatta bi ara durdu bakarken oğlan bu dedi falan. Bizde hep erkek olur diye endeksledik kendimizi ama 16. Haftada kız olduğunu söyledi doktorumuz.
Mercimekin-annesi44 Simge_menes doktor erkeğe benziyor ama kesin diyemem dedi acaba ne denli doğru olur inşallah kızdır 🙏
Guneskemikseda MinikMucize63 MinikMucize63 bana da yorum yapar mısınız nasıl hesaplıyorsunuz cinsiyeti? Ben 23 yaşındayım Ağustosta hamile kaldım
Gunay_14_18 MinikMucize63 banada tahmin ede bilirmisiniz lutfen 31 yasindayim kasimda kaldim hamile❤️
Fadmeu Melekolmak Merhaba ben de dün 8 haftalık bebeğimin fotosunu koydum cinsiyet için anlıyorsanız bakar mısınız ?
pandoraninkutusu Leilam doğum tarihim dogru degil ne zaman bilmiyorum ama 4 eylülden önce sanırm hamilydm sizce nedir resimde paylastm
Leilam pandoraninkutusu tarih olmasada olur yaşınızın kaç olması önemli, bende babanneme dayanıklı bir rus hesaplaması var hep kim hamile kalır o gazeteden bakarız,bugüne kadar kime baktıysak doğru çıktı,yinede Allahın taktiri
nur_bebek34 Leilam merhaba Benim yaşım 23. Haziran doğumluyum. son adet tarihim 21 eylül benimkini de hesaplama yapar mısınız