Pnrstrl İstanbul Avrupa yakasında beğendiğiniz önerdiğiniz doktor ve hastaneler neler acaba ben gibi yeni anne adaylarına fikir olsun 🤭
Prenses34_annesi Pnrstrl Ben İstanbul Sultangazi medigold özel Sultan hastanesine gidiyorum Gül Yaman hanıma gayet memnunum şuana kadar olumsuz bir davranış vs olsun hiç birşeyin görmedim 31+5im🥰
Ozlem-O Pnrstrl bende 6+6 dayım,BHT Tema Hastanesine gidiyorum,Neslihan Bahat doktorum,şimdilik kendisinden memnunuz😊
AyseBilgece Lessi Merhabalar Ben de doktor olarak Mürvet Hanıma gitmeyi düşünüyorum da, doğumunuz nasıl geçti acaba memnun kaldınız mı ?
Bskaymazz Pnrstrl Bahçelievler Medipol Seymin hamıma gidiyorum ilk doğumumda ki doktorum da oydu çok memnunum :)
1234__ Bahçeşehir live deniz hanıma gidiyoruz:) bayagı zor karar verdim ama en iyisi en tatlısı o :) diğer doktorum gibi her şeye yasak koymuyor🤣
Lessi AyseBilgece merhaba benim üçüncü doğumum olacak 30 haftalık hamileyim ilk kuzum 16 yaşında ikinci kızım 10 yaşında ikisinde mürvet hanımda doğum yaptım bu hamileliğimde de mürvet hanımla ilerliyoruz insan alışkanlıklarından vazgeçemiyor
AyseBilgece Lessi teşekkür ederim cevabınız için. Peki doğum esnasında biraz sinirli diyorlar öyle mi gerçekten benim ağrı eşiğim biraz düşük de korkuyorum agresif davranırsa diye