Busraaaddd Kızlar doğumuma 15 gün kaldı sezeryan olacağım kendi isteğimle ve içime bi korku sardı normal doğumdan zaten korkuyordum ama şuan sezeryan da korkmaya başladım içim rahat değil 🥹🥹🥹
Sucansu Busraaaddd valla bende korkuyorum daha 36 gün var aşırı bir korku var içimde normal doğum istiyorum inşallah bir aksilik olmasa normal doğumda sadece kesik kafama takıldı sadece ondan korkuyorum o kadar sitresliyim ki herkese çatıyorum
Dlkzz Busraaaddd Bazen beni de korku salıyor ama rahatlatmaya çalış kendini tansiyonunun çıkmaması lazım riskli. Ameliyata senin yanında Senin rahatlamanı sağlayacak birisi girerse belki daha iyi olur.
Qnl Busraaaddd :) valla korktuğuna değmeyecek :) bende korkuyorum ama korkutucu olmadığını bile bile 🙈
Busraaaddd Sucansu Dlkzz İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama arada aklıma geliyor doktorumla konuşsam tamamen uyutur mu acaba devlette olacağım icin yanına birisini almıyorlarmış eşimi istiyordum ama 🥹
Dlkzz Busraaaddd canım bildiğim kadarıyla devlette komple uyutup Sezeryan yapıyorlar. spinal ve epidurali genelde özelde yapıyorlar. Korkunuz ve paniğiniz varsa doktorunuza söyleyin doğum şeklini değiştirir