Svm_25 40 haftaligim henüz gelen yok doktorum salı gününe kadar gelmezse gel suni sanciyla doğumu başlatcaz dedi tırsmıyo değilim🥴
Ligarbawood Svm_25 bizde yarın tam 40 oluyoruz çağırdı suni ile başlatalım dedi olmazsa sezaryen 🥹 açılmam bir parmak
Cdem21 Svm_25 seni korkutmak istemem ama bence zor yani ben tamamen yaşamadım ama bana suni sancıyı taktılar dakikasında sancı çoğaldı kalp atışlatında düşüş olunca acil sezeryana alındım
Yeni_anne1 Svm_25 asla korkacağın bir şey yok benim sancım olmasına rağmen açılmam olmuyordu suni sancı takıldı doğumun başından sonuna kadar sancılarını düzene sokuyor ve doğumunu hızlandırıyor üstelik bana verilen sancı normalin iki katıydı kendi sancımdan çok bir farkı yoktu bir tık üstü tabi ki çünkü tamamen düzenli ve sonuçta Dışardan bir müdahale ama korkma korkulacak bişey yok
1prensannesi__ Svm_25 Rabbim sağlıkla bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah🌸🙏🏻 Korkutmak istemiyorum ama bende 38+6 haftalık suyum gelmesiyle normal doğum yaptım gittiğimde 3-4 cm açılmam vardı 2 saat bekletildm kendi sancımı ama açılma olmadı sonra suni sancı verildi ilk başta anlamadım ama yarım saat sonra etki etti 7 saat boyunca o acıyı çektim canımdan can gitti en sonunda dedim dayanamıyorum beni sezeryana alın artık açılma 9 cm olmuştu direk doğuma rabbim kolaylık versin inşallah ama korkma kendini kasma kafanda o şeyi kurma rahat bırak kendini ben kendimi çok kastım çok kafaya taktım stres oldum sonra❤️🙏🏻
Svm_25 Ligarbawood benim alttan hiç muayene edilmedim salı günü gidince herşey anlık gelisicek gibi . Nst de sancı hiç yok
esmanurum Ben de yarin 40+3olacam doktora gidecem,su ana kadar kasiklarimda hafif regl sancisindan baska bir sey yox,yarin inseallah doktor muayine edecek inseallah der acilman var,ben de suni sancidan korkuyorum,kendi sancimi beklemek isterim
Svm_25 esmanurum bnde kendi sancim olsun istiyorum salı günü 40+5 olucam inşallah o zaman a kadar sancım acilmam olur da hiç sunisanci ya gerek kalmaz
Ligarbawood Svm_25 benim de nst de sancı yok ama bir parmak açılma var kafasına dokunuyorum dedi bebeğin bakalım yarın nasıl geçecek doğurmak istiyorum artık🤗
Lalecim Bu tamamen kişiden kişiye değişir bence canım sen kimseye bakıp karar verme suni sancı ile 3 saate doğuran da var hiç doğuramayanda var.Ben suni sancı ile ölü çocuk doğurdum 7 saat sürdü toplam yani bu senin vücudunun sancıya vereceği yanıtla alakalı bir şey
Svm_25 Yeni_anne1 dimi ama çok korkulacak birşey olsa kimse ikinci çocuğu yapmazdı😃 kendimi avutma çabalarım 🤣
Svm_25 1prensannesi__ erken gelse sıkıntı geç gelse sıkıntı 40 üstüne çıktıkça hergun bı tedirginlik oluyo ya suyu azalirsa ya kakasını yerse onları düşününce sunisanci acısıni hissetmeyiz inşallah diom
Yeni_anne1 Svm_25 evet ben ikinciye hamileyim ve suni derlerse yine korkmam valla ben sancıdan çok dikilen korkuyordum ilk doğumumda bile çok şükür o da korkacağın kadar olmadı
Ligarbawood Svm_25 bizim de o civarlarda dedi tam ölçülemiyor 3 haftadır net değil o sebepten süpriz olurda kilolu olursa korkusu yaşıyorum😅
Svm_25 Ligarbawood bnm kilolu olur korkusu yok artık 40 hafta üstüne çıktıkça kilo alması hepten kısıtlanıyo
Yeni_anne1 Ligarbawood yaşayacağın korku kilosu olmasın bağırsaklarının dolu olup olmaması önemli olan zamanını geçtiğinde bakılması lazım yoksa kakasını yapabilir benim oğlum kakasıyla doğdu zamanını geçmemesine rağmen ve bir hafta enfeksiyondan dolayı kuvözde kaldı