poyrazin_annesi28 Hanımlar biberon olarak hangi markaları tercih ettiniz? Bide cam mi plastik mi onu da yazar misiniz
Nskyhn 1234__ kız bebeğin kafasına nasıl düşecek zaten sen tutacaksın onu. poyrazin_annesi28 canım benimki cam avent çok memnunum. Lansinoh plastikte var ama cam kaynar suyla tertemiz oluyor bı de ucu çok yumuşak yavaş akışlı meme reddi olmadı
buseyldz00 poyrazin_annesi28 wee baby cam ve avent cam 🙌 bebek zaten büyüyene kadar ben suyunu, mamasını içirceğim için bebeğin tutamayıp kendine düşürmesi de olanaksız . Bu yüzden cam biberon hep sağlıklı 🌸
Serapp777 poyrazin_annesi28 comotomo sanrm memeye en benzer uçluymuş antıkolıkmiş öneriyle aldım sılıkon gibi yapısı
Meloo14- Aventin plastik olanını aldım, kırma olayı ve ağır olduğu için tutamama durumu oluyormuş diye. Aventin de plastik olaninin kötü olacağını sanmıyorum
1234__ Ben chicco plastik aldım.biberonda cama karşıyım bebeğimin kafasına düşebilir🥹birde nukun anti kolik biberonunu aldım sanırım ikisi bana yeter
Meloo14- Bebegimizin eline biberon verip içmesini beklemiyoruz herhalde bizde 😄😄 başlıkları değiştiği için biberonun altını uzun süre kullanabiliriz bebeklikten çıktıkları zaman kırma durumu çok oluyor görüyoruz etrafımız da herhalde😄
elifakbas1 poyrazin_annesi28 aventin cam biberonunu aldım daha bebeğim karnımda minicik ama yatirimimizi bu yönde yaptık🤣🤣 herkes aventi öneriyor🤨
berceste5155 poyrazin_annesi28 lansinoh natural wave cam biberon 160 ml aldım gayet memnunuz yavaş akışlı antikolik özelliği var cam daha sağlıklı olduğu için cam tercih ettim
Betulkaraa34 Ben bime gelenlerden almistim buyuk ve kucuk 49 tl di camdı markasi bebsi emziginid e almıştım 2 li olarak trendyolda da görmüştüm ayni marka ddan