elif131 Merhaba arkadaşlar bu gün kontrolüm vardı 15+4 haftalık oldum doktora cinsiyet sordum daha çok küçük şimdi görülmez dedi 12 de bile öğrenen arkadaşlar var sizlerede sormak istedim erkenmi sizce
suelin elif131 erkek bebe olunca erken biliyorlar fakat 17.haftadan önce cinsiyete bakılması yanılma payı olabiliyor Kız ise de yanılma olabiliyor Biraz beklemenizi öneririm
rabiakayabey2019 13 hafta 2 gunlukken doktor erkeğe benziyor dedi bana siz ozelemi normal hastaneyemi gidiosnuz
199319 Mugeliya 13. haftamda iki kere özele gittim ikisi de farklı doktordu küçük daha belli değil dediler bir kere de devlete gittim o da aynısını dedi hem de Prof
Bebekliannee elif131 bende devlete gidince aynı böyle demişti ordan çıkıp anında özele gittim hemen öğrendim kızımı.
elif131 Fotoğraf istedim vermedi bir önceki hastanın elinde vardı kaç cm kaç gram dedim daha çok küçük dedi ilk çocuğumda özele gidiyordum böyle şeylerle karşılaşmadım anlamadım devlet neden böyle yapıyor özel artık çok pahalı bizi mecbur bırakıyorlar