Deletedmom_85 Niidos seninde kanama devam etti mi peki? Bazen insan çok tuhaf şeyler yaşıyo kimsenin, görmediği, bilmediği, duymadığı dimi 🥲
Boncukveannsi Deletedmom_85 olsun kuzum geç değil ki 15 yıl sonra hamile kalıp düşük yapanlar var seninki ise henüz 15 ay hiç canını sıkma moralini yüksek tut canım benim 🥰 bekliyoruz haberlerini🥰
myangelson Deletedmom_85 yorumların hepsini okuyamadım çok geçmiş olsun canım umarım bir sıkıntı yoktur. Şimdi nasılsın ağrın sizin var mı? Doktora gittin mi bende merak ettim neyin nesi olduğunu
Deletedmom_85 myangelson hocanın geri dönüş yapmasını bekliyorum canım. Vallahi o şeyden önce çok kasık ağrısı vardı onu atınca rahatladım ve kasık ağrım şıp diye kesildi. Çözemedim neyin nesiydi. Haber veririm doktor yazınca canım inşallah kötü bir şey değildir 🫤
catandgirlmom Deletedmom_85 sökülme ağrısıdır bence, düşük yaptığınızı bende sanmıyorum rahminiz temizleniyor bence ❤️ Allahım gönlünüze göre versinnn inşallah
Deletedmom_85 myangelson öyle çok yoğun bir akıntım da yok işin gerçeği bakalım neyse artık öğreniriz dokor geri dönüş yapınca. Tamam canım veririm 🫶🏻
Fatnur38 Deletedmom_85 sanmam Canm bende ilk gebeligimden önce dediğin gibi düşürdüm doktora gösterdim önemli değil dedi baktı tabi sende git belki farklıdır ama.ben o parçadan sonra hamile kaldm kontrolde doktor rahimde çok ufak bir nokta var sanrm kist olusyo demişti meğerse hamileymiism
Ela3834 Deletedmom_85 Gebe değilsen gebelik icin doktor tedavisindeysen tutmadiysa tedaviyle o yüzden iniyor olabilir. Ben tü bebek 1.deneme de ilaçlar kullandım yumurta çatlatma büyütme vs embriyo tutmayınca adet oldum ve dediğiniz gibi parça pıhtı et gibi donuk kan geldi büyük. İlaclardan oldu
Deletedmom_85 Ela3834 gidicem canım önemli bir şey değildir rahim bazen böyle dökülür dedi içim rahatladı yüz yüze de bi görüşelim de
OzgeSrc Deletedmom_85 kuzum adet oldunmu sonrasinda peki suan durum ne ? Cunku bu gebelikte benimde basima geldi ayni bahsettiginnsey
Deletedmom_85 OzgeSrc oldum kuzum. Çok yoğun gelmiyor ama oldum yani doktor kimyasal değildir diyor ama bakalım çağırdı gidicem bi fotoğrafı gösteririm bide
OzgeSrc Deletedmom_85 bende bunda olmuştum boyle parca gibi dusmuştu 1 gun falan surmustu kanamam dusuk yaptim diye gitmiştim acaba oylemi diye dusundum moralleri yuksek tutuyoz 🌸🤲 Allahin izniyle cok yakin zamanda olacak hissediyom ❤️
Babytwo2 Bn ilk hamileliğimde düşürmüştüm henüz 5 haftalık falandı aynı anlattığınız gibi bir parçaydı bebek düştü kesin dedim ama devam etti hamileliğim . Adet olur gibi kıpkırmızı da kanama olmuştı birkaç gün
Deletedmom_85 Babytwo2 hmm anladım canım. Benim ki rahim duvarı dökülmesi olabilir drdi doktor ama bakalım bir gideyim de