Armess_loya Deletedmom_85 ahh kuzum geçmiş olsun ben bugün pek aktif değilim şimdi gördüm postlarını ❤️🤲🏻
Sibel3465 Deletedmom_85 bana da atarmisin bende de olmuştu doktora gittim rahim kalinlasiyo normaldir dedi senin kisi nasıl benim gibise sıkıntı yok
Civcivinannesiii Deletedmom_85 pıhtı su altında dagılır parca duruyosa su altına tut osekil anlarsın pıhtimi degilmi
Deletedmom_85 Pasakizi değil işte öyle🫠 bilmiyorum ne olduğunu ama bahsettiğiniz şey değil değişik bir şey
Civcivinannesiii Deletedmom_85 Zaten degil canm burda pıhtı pıhtı diye yazanlara itafen yazdım🥴 Et parcasi bildigin insallah kötü bisey degildir
ilkimbebee Deletedmom_85 canım çok geçmiş olsun inşallah öyle bişey yoktur. Yarını falan beklemesene o parça elindeyse peçeteye sar doktora götür resim varmış zaten durman hata git hastaneye belki erken teşhis ederler
Deletedmom_85 ilkimbebee kuzum çöpe attım napacaklsr ki o şeyi. Fotoğrafını çektim😥 gebe değilim zaten bilmiyorum yani öyle miydim çok acil önemli bir şey olmadığını düşündüğüm için gitmedim. Gitsem ne yapacaklar ki o da var. Çok sağol canım
Deletedmom_85 Civcivinannesiii inşallah canım ya nasıl anlayacak ki doktor fotoğraftan kötü bir şey olduğunu.Araştırılmaya gidiyor ya aslında öyle büyük bir şey değildir inşallah ya attım da çöpe😥
Mekklc Deletedmom_85 Ben de bir sağlıksız bir kimyasal gebelik geçirdim kimyasal gebelikde et parçası gibi düştü pıhtı değildi dediğiniz gibi ama dört parmak büyüklüğündedi sağlıksız gebelik de de uzun parça düştü hakkınızda hayırlısı olsun evet çok korkunç Allah bir daha yaşatmasın 🥲 🤷🏻♀️
Deletedmom_85 Mekklc ben o an korkudan stresten çok küçük tarif etmişim canım. Serçe parmağı boyu kadar vardı bir kaç kişiyi fotoğraf attım kimyasal gibi dediler bilmiyorum tabi bakalım yarın kan vermeye çalısıcam. Amin inşallah Allah yaşatmasın
bebekveannesiii Deletedmom_85 Geçmiş olsun canım keşke bı kan verseydin 🙁 adet olurken de parçalar gelir belki odur benim aklıma o geldi
Deletedmom_85 bebekveannesiii yok canım öyle bir şey değil bu çok farklı bildiğin et parçası gibi suya tuttum erimesi hiç yarın vermeye çalışıcsm
bebekveannesiii Deletedmom_85 Çok geçmiş olsun kuzum o parçayı attın mı acaba doktor bı labaratuvara, patolojiye falan yollamaz mı ki 🤔
Deletedmom_85 bebekveannesiii ay hiç aklıma gelmedi ya pıhtıysa suda erir suya tut dediler suya tuttum geri çöpe attım. Benimde aklıma geldi aslında araştırırlar mı diye ama bilemedim kuzum. Of çok strese girdim neyin nesi ya😥