Mavi25 Ben 20+3 teyim sağlık ocağı 20. Haftada tetanoz aşısı için ariycaz dedi aramadılar daha sizde nasıl oldu
Dmrbs18 hayalperest2310 zorunlu değil ama hamileyken Allah korusun bı kaza bir yaralanma yada paslı bişey batar vs seni ve bebeği riske atmamak.icin.. ve doğduktan sonra bebeğe tetnoz yapılmaz sen vurulursan senden bebeğe geçtiği için bebeğinde koruyor
Mavisssss98 Bende 19+4de yani dün oldum ikincisi için bir ay sonra dedi tekrardan haber veririm dedi. Ebe mesaj atarak çağırdı aşı için bende gittim oldum direk.
Kitapkurduuu Mavi25 bende bugün oldum 20+1 Sağlık ocağındaki ebe bana dedi ki bize bilgisayar hatırlatıyor o da en sonki zamanı söylüyor o yüzden geç kalınabilir 1 ay sonra aramamızu bekleme kendin gel yle bir durum olabilir aramadn bekleme kendin git bence
ipekmom_ 21+2de oldum 2gün oldu bugün kolum ağrıyor biraz şişti, ilk gün bi sorum olmamıştı. Nasıl geçti sizde?
Egemooms Mavi25 Ben ilk dozunu 20. Haftada yaptırdım onlar aramadı doktorum sağlık ocağında yaptır dedi ben arayıp sordum 2. Dozu için de 24. Haftada gel dedi