Merhaba kızlar , İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte kurtulamıyorum vücudumu çok sevdi herhalde 🥹 Geçen kış başlayan enfeksiyonum hala daha devam ediyor kaç kere doktora gittim gerek kadın hastalıklarına gerekse dahiliye bölümüne enfeksiyonum yüksek çıktı her tahlilimde çok ağır geçirdim gece ateşleri, idrar dan sonra yanma , sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı , kokulu idrar 😞
En son 3 hafta önce dahiliye gittim tahlilleri de yine enfeksiyon çıktı ilaç verdi verdii ilaçta alerji yaptı ölüyorum zannettim komaya girdim resmen , acile gittim iğne vs yapıldı tekrar idrar verdim enfeksiyon yine çıktı kullanmadığım antibiyotik , toz şaseler , günlük 3 litre su , pamuklu iç çamaşırı hergün çamaşır değişiyorum , belden aşağısı yıkıyorum.
Eşim doğuda görev yapıyor 6-7 ay arayla geliyor eşinden geçmiş olabilir diyeceksiniz ama oda tahlil yaptırdı enfeksiyon çıkmadı eşimde en son Eylül ayında izine geldi.
Temmuzda tayinciyiz , Temmuza kadar izine gelmeyecek tedavisi olayım diyorum spermi öldürüyor enfeksiyon bundan dolayı izinler dahilinde düşündüğümüz bebeğimizde olmadı.
Sürekli yaşadığım birliktelikte yok , eşim yok anlamıyorum ben nasıl kurtulucam. 🥹
Başınıza böyle bir şey geldimi neler yaptınız , şuan yanmam yok ama idrarım kokuyor eminimki yine geçmemiştir 😞