2022Mom2022 Kızlar 24haftadayım bugün rutin kontrolüm vardı ultrason için sırada beklerken 40.haftasında olan bi bayana vajenden muayene yapmam gerek bakalım bi dedi neyse bende kapının yanındaydım fakat muayenede kız çok inledi canı çok yandı en son bağırdı dayanmıyorum diye ve benim psikolojim alt üst oldu o an ağlamamak için tuttum kendimi şimdi sormak istediğim şu som haftalar gelince muayene alttan ettiklerinde canınız çokmu yanıyor ya kendimi motive edip duruyordum ama bugün keşke o kadını duymasaydım moralim sıfır 😣☹️
Minikmucizem199 2022Mom2022 inleyip ağlayacak kadar acı değil bence o kadın neden öyle bağırmış bilmiyorum
Emine_ 2022Mom2022 hayır canım o muayene öyle o kadar acı veren bir şey değil hiç kafana takıp üzülme
Asyabuse 2022Mom2022 ay korkutöa kendini böyle beni kan aldırırken duysan narkozsuz ameliyat yapıyolar sanarsın 😂 canı tatlıdır onun. Kız doğum yapacağız allahın izniyle normal ya da sezaryen bi el muayenesi ne kadar zor olabilir öyle düşün 🌸🌸
Tinasu 2022Mom2022 canım daha dün muayne oldum 35. Haftamdayım evet biraz acıyo ama çok çokta acımıyo bazıları çok abartıyo bence nefes alıp verinceye kadar bitiyo zaten
Nazyapiyo_ya Minikmucizem199 rahimi benim gibi yukarıda ve arkadaysa inankiii doğum kadar olmasada çok zorrrr
Mehtap- Canım bu kişiden kişiye değişir kimisinin acır kimisinin acımaz doktora da bağlı tabiki benim doktorumun da eli çok hafifti ve kendini kasma ne kadar kasarsan o kadar acır demişti. Muayene olurken gozlerini kapat kendini kasma bebeğini düşün saniyeler sürüyor zaten.
Pamukkiz1666 2022Mom2022 abla o kadar da inleyecek kadar agridigini sanmıyorum belki kocasına naz mi yaptı ne herkesin acı eşiği farklı sen canını sıkma takma kafana hamileliğinin en güzel zamanlari balayı zamanı su an 30 haftalık olucam bı çatı muyanesi en fazla ne kadar acı verebilir ki böyle konularla sıkma sen canını 🥰😚
MinikMucize63 2022Mom2022 ikinci gebeliğim ve hiç alttan muayene olmadım kabul etmedim ama doğum esnasında bakıyorlar aynı ilişki gibi düşün sıkarsan kendini panik olursan tabi ağrı hissedersin ama salarsan kendini birşey olmaz
Gizemli 2022Mom2022 Şöyle söyleyeyim, hani normal doğum zordur derler ya bağırırlar dogururken. Ben hiç bağırmadım, sesimi bile çıkarmadim hatta ben suni sancı aldim ona rağmen. Acı eşiği ile alakalı. Korkmaniza hiç gerek yok acıtmıyor, kendinize güvenin
Ceyo93 Gizemli alın benden de o kadar hem suni ile hem kendi sancımla doğum yaptım hiç bağırmadım nu hafta yine doğum yapacağım yine bağırmam ne gerek var boşa enerji harcamaya 🙈
5yildansonrA 2022Mom2022 kuru olduğunda acı oluyor ama abartilicak kadar değil kendini biraz tutman lazım
KLORAKHANIM 2022Mom2022 kiz belki muayneden dolayi bagirmiyo dogurmak uzere ondan bagiriyo 🤭 mesela ben progestan kullanirken bagiriyordum aciyooo diye 😂 ben ve benim givilwri cok.ciddiye alma bacim sen
Boncukveannsi 2022Mom2022 hayır bee hiç acımıyor bu kadar abartmaya ne gerek varmış ben kürtaj olduğum da ebem 7 kez yaptı hiç sesim bile çıkmadı telefonla oynuyordum hatta 🙄
Seydacavdarr 2022Mom2022 onun büyük ihtimal iltihabı filan vardır doğumdan önce temizliyodur doktor arkadaşımın vardı temizlerler kendi yanmış canı, yoksa hiç acımıyo ben kaç kez oldum
Masal53 2022Mom2022 öyle abartılacak bisey yok doğumda beni 10 kere baktılar abartisiz öyle sert bisey yok bazıları zevkten inliyor diye düşünüyorum alt tarafı içeri 2 parmak giriyor yani bağırılacak bisey yok
Birglbiray 2022Mom2022 canı tatlı birisi olarak kaç kez muayene edildim bir kez inlemedim elbette bi acı oluyor ama inleyip ağlayacak kadar değil. Abartmıyorum cidden canım çok tatlıdır 😂
Ceyo93 2022Mom2022 herkesin ağrı eşiği bir değil korkmayın geçen perşembe 2 kez pazarteside 1 kez muayene oldum alttan hiçte canım yanmadı
suelin 2022Mom2022 Büyük ihtimalle o da kasmiş kendisini ya da akıntısı vardı acı çekti o an bende de oyle oldu ama bagirmadim sıktım kendimi saniyelik bi kontrol benimki de can yakıcı oldu doktorun asistanı senden daha kotu durumda burdan ayrılanlar oldu dedi üzüldüm onlar adina ama beterin beteri varmis dedim Muayeneden çıktıktan sonra psikolojik olrk bi tuhaflık yaşadım kendi adima yazıyorum herkeste ayni değil belki sizinki daha basit ve acısız geçecek bunu bilemezsiniz Herkese göre değil de kendi bedeninize ve acı eşiğinize göre yorum yapın bence 😌 Ben bu cati muayenesi bu denli aciyorsa normal doğum kim bilir ne kdr acır dedim kendimce Ama napalim anne olmak kolay degil Allah yardim eder diye umudum var Korkmayın kasmayin kendinizi Muhtemelen o kişinin canı baya kıymetliymis