gulsumd1 Kızlar artık kafayı yiycem 11+5 bugün bulantım falan kalmadı amaaa Allahım dayanamıyorum midem resmen eritmiyor hazmetmiyor bu yüzden kusuyorum eritmiyor çünkü bu mide kafayı yiycem nasıl geçer yaşayan var mı deli olucam artık
gulsumd1 gulsumd1 lütfen yaşayan varsa yazsın midem bulanmıyor yemek yiyebilirim ama midem eritmediğü için yiyemyiorum delirmek üzereyim artık ağlamak istiyorum
Elifderin34 gulsumd1 az ve sık yiyin o durumu bilirim resmen içimde hissederdim yediğim yemekleri maden suyu da içebilirsiniz yemeğin üzerine
Hllemralmdg gulsumd1 doktoruna söyle canım, rennie duo diye bir ilaç veriyorlar zaten sadece hamilelere
Binnur-cam gulsumd1 canim delirme sakin ol hazmedememe gebelikte çoğu kiside olur ve uzgunum hafta ilerledikce daha zor oluyor.. Sakin olmaya calis yapacak bisi yok mide yanman siskinligin varsa doktoruna sor gaviscon şurup al derse kullan rahatlatir biraz .. Falim sert sakiz çiğne maden suyu ic .. Ben 22 haftadayım şu 1 haftadir inan cok zorlaniyorum ..
zeynepaylaipek gulsumd1 hazımsızlık şikayetim için Dr vinalac diye bir vitamin verdi içinde probiyotikler olduğu için hazma iyi geliyormuş ben onu kullanıyorum üç aydır biraz olsun faydasını gördüm özel bir vitamin eczaneden alabiliyorsunuz