Aysunh Kızlar bebişleriniz kilosu ne durumda cinsiyet öğrenemeyen halen var mı benim gibi bir de sizlerinde bacaklarına kramp giriyor mu bu kramplar neden giriyor çok acıyor
Selale_bati Aysunh 2hafta once 700 qramdi simdi 26hafta bitdi gitmedim daha kontrole benim sadece Sol tarafim agriyoe cok eyilemiyorum oturup kalkamiyorum sol tarafima sanki bicak saplaniyo
Minikus Aysunh canım cinsiyetini 16 haftalıkken öğrendim çok şükür bir kaç gün önce gittim doktora 804 gram olduğunu söyledi. Kramp problemi inanılmaz çok yaşıyorum bacaklarımı sıcak tutup kalsiyum ilacımı kullandığımda azalıyor.
Cismmpoyraz48 Aysunh 25. Haftada 872 gramdi şimdi 26. Haftadayiz benim yürüyüş yapınca o gün boyunca kramp giriyor bacaklarima
Nurbanu34 Aysunh 25.haftada 850 gramdi kizim 😍 Benim bacaklarimda kramp olmuyor ama bel ağrım cok fazla ne tarafa yatsam orasi ağrıyor sabit bi tarafa yatamiyorum şimdiden
SinemAyaz Canım 30 haftalık hamileyim daha hiç kramp yaşamadım doktorum mutlaka her gün bi kase yoğurt öneriyor yiyiyorum biraz kalsiyumu arttır
Cbella Kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olur günde iki kase yoğurt yada süt artı magnorm içersen büyük ölçğde geçer kramplar ayrıca magnezyum erken doğumuda engelliyor 😊
Hicrandgndmr Aysunh canım 25 haftalıkken 1200 gr dı oğlum. KRampların içinse magnezyum eksikliği olabilir. Ben onu kullandıktan sonra rahatladım baya .
deletedmom947 Hicrandgndmr 25 haftalıkken 1200gr mı? Maşallah neyle beslendiniz🙈 Bende 25. haftadayım 800gr bizimki👶🏻
Hicrandgndmr Muhammedamine henüz yptırmadım canım 27ekime randevum o zaman yapılacak. İnşallah şeker çıkmaz. Galiba bu durum şekerle ilgiliymiş
Muhammedamine Hicrandgndmr evet 3 hafta ileride olmasıda doktorlar için problem İnşallah şeker fln yoktur
Hicrandgndmr Muhammedamine inşallh canım. Doktorum bir sıkıntı yok dedi ama şekerden bende şüpheleniyorum. Hayırlı sonuçlar olsun hepimiz için inşallah 💕🤲🏻
Hicrandgndmr deletedmom947 Rabbim bağışlasın sizin evladınızı da ☺️ Özellikle bu dediğim hiç bir şey yok ama süt içemiyorum yoğurtla da çok aram yok bunların yerine kefir içiyorum canım.