Fundayakut Kızlar Ocak sonu şubat başı doğum olucak inşallah çok kalın tulum almak istemiyorum böyle hem evde hemde dışarı çıkarken üşütmeyecek bişey olsun istiyorum ama bir türlü bulamadım istediğime göre önerileriniz var mı sizler ne yaptınız ?
2022bebeki Fundayakut Birkaç ay giyecek diye açıkçasi çok pahalı bir sey almadm ben trendyoldan tomykidsti sanirim satici ondan 3-6 ay geldim yumuşacık 🤗
Fundayakut tugcee1372 Yok canım ben bu kadar kalın bişey düşünmüyorum evde de giydirebilecepim polar tarzı bişey düşündüm
2022bebeki Fundayakut Evet krem rengi gibi rengi pufidik. Ara ara stoklari güncelleniyor begendiyseniz gelir yakinda🤗
2022bebeki Fundayakut bana yeterli geldi çok aşırı kalin da değil ince de bebegi giydirirken rahat esnek . Zaten üstüne kalin battaniye puset örtüsü falan orteriz die düşündüm
Fundayakut 2022bebeki Evet bende o yüzden çok kalın bişey almak istemşyorum doğduktan 1-2 ay sonra havalar ısınmaya başlar zaten
2022bebeki Fundayakut Aynen öyle bir de en fazla sağlık ocağına hastaneye götürülür çok soğuk havalarda. Çok pahalı bir seye gerek yok die düşündüm üzülüyorum hemen küçük kalınca. İnşallah stoklar güncellenir 🤗