Lamelif Kızlar sata göre 18+0 olduk👼Erkek bebişim olacak 10 gün sonra detaylı ultrasonumuz var. Siz detaylı ultrasona ne zaman gireceksiniz? Bir de ben bebeğimi hissetmiyorum günde 2-3 kere pıt pıt oluyor hafif öyle mi hissedilir siz nasıl hissediyorsunuz?
Huzur Lamelif Bende 18+1 im ben renkli ultrason yaptırmayı düşünmüyorum gerek duymuyorum açıkcası..Rabbimin takdiri herşey..🙌🏻 Bende çok az hissediyodum ama bugun baya bi hissettim çok güzeldi 😊 yemek yiyince sırtının üstüne yat elini koy göbeğine o zaman çok daha iyi hissedeceksin cnm 😊😊
Eceveannesi Lamelif daha erken bnm.ikinci hamileligim okdugu halde ,21 hftada hissettim oğlumu cnm korkma bişey olmaz
Lamelif Huzur çok hafif canım gaz dolaşır gibi günde kaç kez hissediyorsun. Detaylı ultrason önemli diyorlar bebeğin organlarında herhangi bir sıkıntı varsa doğar doğmaz tedavi görebiliyor. Bebek sağlığı için önemli olduğunu söyledikleri için bende yaptırıyorum
Bet7512 Kızlar bende 18+1 im sizde de kasık ağrısı ve batma oluyor mu ? Rahim büyüdüğü için yazıyor her yerde ama bilemedim. Bende ara ara kasık ağrısı ve vajinaya doğru batma hissi oluyor
Beyzanur1995 Bet7512 çünkü bebek daha kasıklarda olduğu için canım oraya baskı yapıyor tekme attıkça bizde 19 haftaligiz
Deletedmom317 Bet7512 2 yıl sonra msj atmışsın konuya naptın bacım🤣 kadının çocuğu iki yaşına girmiştir
Bet7512 Deletedmom317 Ahaha 😂 haklısın canım ama araştırırken gördüm sonuçta bu aşamadan geçtiler bilgi sahibidirler diye yazdım ☺️☺️
Burcutrkn09 Beyzanur1995 devlet hastanesi sizi yakındaki üniversiteye sevk ediyor. Sevk kağıdı ile üniversite hastanesine gidiyorsunuz randevu veriyorlar.