Ygmrb Merhabalar kızlar ben 8 aralıkta transfer oldum 19 aralık test günüm. Sizler en erken kaç günlükken idrarda mı kanda mı gebeliğinizi öğrendiniz, kanda öğrendiyseniz beta hcg niz kaçtı ? ( Kaç günlüktü öğrendiğinizde yazmayı unutmayın ) 🎈🎈🎈
nur34_ Ygmrb adetim bir hafta gecti idrar testi yaptim pozitif cikti 9 gun gectikten sonra kan verdim ogrendigimde 5+6 haftalikti suan 21+2 cok sukur
nur34_ Ygmrb adetim bir hafta gecti idrar testi yaptim pozitif cikti 9 gun gectikten sonra kan verdim ogrendigimde 5+6 haftalikti suan 21+2 cok sukur
Minikmucizemmm26 Ygmrb tam adet günümde 4+2 de test yaptım pozitifi gördüm. 4+5 te kan verdim 884 çıkmıştı sonucum canım
Duygus9 Ygmrb vallahi adetim 5 gün gecikti genelde de gecikir ama leşşş hasta olduğum için ilaç kullanmadan bir kan testi yapayım dedim idrarlar yanıltıcı olabiliyor ilaç söz konusu olduğu için riske atamazdım beta 640 çıktı ilk öğrendiğimde usgde 4+3dü yarın 5+3 oluyor 🥰 allah herkese nasip etsin ama ben hala leş hasta olarak (ilaç kullanamıyorum) zor olduğunu da belirtmek istiyorum 🥲 hiçç kolay drğil 🥲
AysunZeynullazadeh__ Duygus9 Meyve suları,kompostu,sıcak çay,meyve çok tüketin kısa zamanda iyileşeceksiniz☺️
cgdm-trzi Ygmrb adetim 6 gün gecikmişti idrar testi yaptım çıkmamıştı kanda öğrendim 22 değerle. İki haftalıktı 🌸
AysunZeynullazadeh__ Ygmrb Adetimden 1 gün geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı,kan testi de verdim 1002 değerle öğrenmişdim☺️
Zekiye_27 Ygmrb idrarda öğrendim canım sonra gidip test verdim hepsini 5 haftalıkken öğrendim 🥰 3.cocugum olacak Allah’ın izniyle
Yigitefemom Ygmrb adetime 4 gün kala idrar testinde öğrendim sonra kan verdim 18.59 çıkmıştı iki gün ara ile tekrar ettim şuan 10+5 iz çok şükür 🤰🧿🥰🤲
D12ekim Adetime 8 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum siz nasıl okadar sabırla beklediniz
Ygmrb D12ekim valla benimde test günüme 4 gün kaldı ama sabredemiyorum inanın zor ama 8 gün çok erken normal gebelikse bekleyin acele edip moralinizi bozmayın cok erken 8 gün
D12ekim Ygmrb inşallah güzel haberi alırsınız sizde bende hayırlısıyla yakın zaman okadar cok şey yaşadım 2 ay önce düşüğüm oldu şimdi olması için dua ediyorum sağlıklı bir şekilde o duyguyu tekrardsn rabbim nasip ederse anne olmak istiyorum cok 😔 o yüzden sabırsızım bı ayda gelenmek istemiyorum hayırlısıyla inşallah vardır
Ygmrb D12ekim ah biliyorum o duyguları 3 kez kaybettim ben bebeğimi dış gebelik oldu 3 üde allah size bana ve isteyen herkese nasip etsin 🥰🙌
fbulut97 Adetime bir hafta kala idrar kitiyle öğrendim aynı gün acilde kan verdim ve beta 20 çıktı. 3 gün sonra tekrar verdim 178e yükselmişti. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ctesi doktor kontrolüm var🙏