Angelmom_ Alan var mı arkadaslar? Memnun musunuz? Bebegim icin bunu düşünüyorum cok kullanisli gibi gozukuyor yer kaplamaz da uygun fiyatlı da üstelik . Yada önerebilceginiz küvet seti var mi
denizarenmom Angelmom_ herseyi aldik bizimde bir kuvet kaldi asla karar veremiyoruz bunun pembesini almayi dusundum bende
KLORAKHANIM Angelmom_ ćok sikayet var ya, katpanan yerleri8 bi zaman sonra yirtiliyor 🥺 benim de icimde kaldi koca kuvet alicam simdi nereye koysan orada kaba duruyor
1anne2bebek__ Angelmom_ yer kaplamıyor kızımda 40 gün kullandım. Sonra kucağımda yıkadım. Sardım sarmaladım kaldırdım 2. Doğsun 40 gün yıkayıp temizleyip 2. El satacağım 🤣
Nurertan Ben babyjemin katlanır setini aldım henüz kullanmadım ama beğendim . File için de köpük şeklinde olanı tercih ettim onu da beğendim
htcnrerdrkk Angelmom_ yer kaplamıyor tek güzel yanı kovası bi anda pat diye kapanıyor ve katlanan yerleri yırtılıyor kuzenim 2 ay kullandı aldık çöpe attık:(
KayraVeAnnesi_06 Angelmom_ Yeni doğum yaptım . Kullanıp deneyimleyen biri olarak çok beğendim . Gayet kullanışlı
Bezgii Kovası vardı bende . Birden bire kapandı doluyken bir daha kullanmadım korkuma. Diğer ürünleri bilmiyorum ama .