Meltems53 Sürekli birşeyler alasım geliyor yerimde duramıyorum. Hele ki cinsiyeti öğrendikten sonra daha da heyecanlandım kendime birşey alamaz oldum 🤭 Bugünde bu minik takımı aldım 100 Tlye kaçırmak istemedim 👼🏻
ilkimbebee Meltems53 evet sorma bende de aynı durum cinsiyeti öğrendikten sonra kendime hiç bişey almadım. Nerden alışveriş yapıyorsun canım
kahvesever__ Meltems53 aynı ben hamile olduğumu öğrendimden belli kendime hiç bir şey almadı sürekli oğluma aldım doğdu hala ona alıyorum 😂sende sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım çok güzelmiş sağlıkla giysin
denizarenmom Meltems53 ben bir alisveris koliktim ama oyle boyle degil dunyalari alirdim 5 agustosta hamile oldugumu ogrendim o zamandan bu zamana kendime sadece ne aldim biliyor musun 1 TANE TAYT 😂😂😂😂
Meltems53 ilkimbebee genelde civilden alışveriş yapıyorum e bebekte herşey çok pahalı valla. Bunları başka bir mağazadan aldım öykü diye bir yer herşey yarı fiyatına hastane çıkışları en fazla 100 tl birde ordan yapıyorum ☺️
Meltems53 kahvesever__ bebek kıyafeti almak bir bağımlılık aksini iddia etmesinler 🙈 çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alalım 🥰
Meltems53 denizarenmom giymedim giydirdim bu olsa gerek 🤭 şimdiden kendimizden çok onları düşünüyoruz. Bende şimdi bakıyorum da 4 aydır sadece kaban almışım kendime başka birşey yok 🙈
Paramedik16 denizarenmom hahahag ay kendimi gördüm bende 2 tane hamile tattı aldım döndüre döndüre giyiyorum shshshjs bizim ikiz bide masrafta çarpı iki yani herşeyi onlara alıyoruz yarın son eksiklerini alıp bitiyoruz çok şükür sonra kendime geçicem 😂
ilkimbebee Meltems53 Trendyol harici mağaza harici sordum canım İnstagram da çok karşıma çıkıyorlar fakat hiç alışveriş yapmadım kızıma instadan. Güle güle giydir canım
Meltems53 ilkimbebee ben instagram kullanmıyorum ama güvenilir olduktan sonra yapabilirsin. Teşekkür ederim 🥰
melegimhosgeldin1 Meltems53 daha iki hafta önce kendine diye gittim bebegede aldım bı kaç cinsiyet bilmeyince çok alamadım eminim bilseydim kendimi unutur bebişe alırdım😂😂
Meltems53 melegimhosgeldin1 cinsiyeti öğrenince hep ona almak istiyorsun maalesef kendini unutabiliyorsun 🤭🤭
melegimhosgeldin1 Meltems53 Bende dedim onu kendimi unutmadan alayım en iyisi yoksa donsuz kalacam😂🤭🙈