Ruhh Mrb kızlar bir gün bende herkes gibi doğum hikayemizi yazarmiyim diyorum çok şükür kısmet oldu aslında bizim hikayemiz salı dan başladı cuma günü güzel kızım geldi salı dan sonra şiddetli bel ağrısı kasiklarda batma adet sancısı gibi sanci geliyordu meğerse benim kızım gelmeye hazırlanıyor mus 38 hafta 4 günlük doğdu kızım günlerden cuma sabah 6.30 da sancı ile uyandım bi geliyor bi gidiyor du arası 5 dk sürüyor du git gide şiddetlendi 2 dk düştü saat 11.30 da hastaneye gittik ebe muayene etti doğum başlamış 2cm açıklık var dedi ama sancim çok şiddetli siddetlidi iyiki kendi sancim la gittim suni sancı verildi daha da düzenli oldu sancilarim sanci geldikçe comeldim hep hareket ettim nefes alıp verdim artık dayanamayıp yerlere yattım artık beni ameliyata alın dedim ebe 2.30 da muayene etti açılma tm doğuma alıyoruz dedi 2.40 da dogumaneye alındım 3 ıkınma ile kızım geldi 14.58 de ama öyle bi duygu ki zaten çıkınca tum agrilar bitiyor anneden yeni doğmuş gibi rahatliyorsunuz çok şükür iyiyiz ikimizde biraz dikislerim ağrıyor sancim oluyor oda geçiyor zaten pamuk prensesim biraz küçük ama çok tatlı Teyzeleri 3 kilo 30 gr 50 cm boyunda minik bir kızım var şu an yanımda mışıl mışıl uyuyor darısı tüm bekleyenlere kolay kurtulmayı naşıp etsin Rabbim bi avazda kb kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ☺😙😙😙görüşürüz
Ruhh Tubahmet Evet dikisim var zaten atilirken uyusturuyor batirmalari hissediyorsun oda çok değil yani ilk gün fazla agrimiyor dikislerim ama sonra ağrıyor uyuşuklugu geçince ama bebeğin bi bakışı herseyi unuturuyor 😅
YagmurSahin Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Bende 38+1 günlerdir belim ağrıyor ve çatı kemiklerim midir neresidir anlayamadığım aşağı tarafta sürekli bi ağrı acıma hissi. Umarım bende kurtulurum biran evvel 😊