dilann22 Jgtcfvuuvjvgk ben her ay devlette dahiliyeye gidip yaptırıyorum hamile önceliğinden doktor hemen alıyor randevu bile almadan
Asyabuse Canım ben dahiliyede yaptırdım seyrantepe hamidiye etfalde kadın doğuma randevu bulamamıştım. bir de sarıyer hamidiye etfalde kadın doğuma randevu bulunuyor bulamazsan bile sabah 9 da gidersen yardımcı oluyoruz dediler
Diidosd Asyabuse ben gittim. Sadece sisteme girdi tansiyon şeker boy kilo baktı. Sonra da 17 haftan bitince gel aşı yapacağız dedi. O kadar
mucizebebek_ Yesimmm93 eyüp devlet hastanesinde altan beye gidiyorum bende çok memnunum randevu bulamadım kontrol için sizinkine gitsem yardımcı olur mu ki
Uges2015 Jgtcfvuuvjvgk canım ben bunları sağlık ocağında yaptırdım devlet hastanesindeki doktor yönlendirdi beni hatta aşağıda ki yoğunluğa girme sağlık ocağında yaptır yarın sonuçlara bakarız demişti SGK varsa sağlık ocağında yaptır
mucizebebek_ Yesimmm93 altan beyde öyle gerçekten insana güven veriyor sert duruşlu ama konuşana kadar 😇
Yesimmm93 mucizebebek_ valla bende Burak beye tavsiye üstüne gittim normalde başarı hastanesi selime hanıma gidiyorum o tahlillleri git sağlık ocağında yaptır dedi bende devlet hastanesine gittim çünkü bunun şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı ignesı falan var daha özelde bir sürü para en azından 2 taraflı takıplı olunca iyi oluyor ☺️
Masal53 dilann22 maalesef biz bu kişi ile aynı yerde oturuyoruz bizim devlet hastanesi adam akıllı Bi yer değil sahte doktor bile çıktı hastanemizden bizim hastanede ücretli vezneye gidip yaptiriyosun doktora gitmene gerek yok
dilek_balli Jgtcfvuuvjvgk sağlık ocağındaki hemşirenin numarası yok mu sizde bi sorun yardımcı olurlar