birhesap Böyle bir pusetimiz var puset örtüsü alacağım ama gerek var mı ne kadar kullanılıyor kendinde ince bir minder var bu yeterli olur mu yoksa almalı mıyım?
Snurbasar birhesap Bence boşuna para verme ince bir minder yeterli olur puset uzun süre kullanılmıyormuş ☺️
Ligarbawood birhesap Bence gerekli çok daha pofidik oluyor bunlar ama pahalısına gerek yok ucuzu da aynı işi görür
FatmaAselinAnnesi_60 birhesap bnce almalısın bebeği belini açıtır bnce uygun bişey bakabilirsin ayrıca aynı arabadan aldım bnde aynısı markası da siz kaça aldınız
Udu birhesap bende prego Quattro vip aldim ama sanki icindeki bana cok da narin gelmedi rahat edemiyceni dusundum puset ortusu alirken minderinide aldim
birhesap FatmaAselinAnnesi_60 ben alalı bayağı oldu 4499 du normal fiyatı birde ekstra indirimim vardı biraz daha uyguna gelmiş oldu hafif ve kullanışlı bir arabaya benziyor bakalım henüz kullanmadık 🤭
Edafmo birhesap ben aldım çünkü benşö pusetimin minderi çok inceydi çocuk içinde rahat edemezdi iki büklüm kalacaktı. Minderle bel desteği vermek adına ben minder aldım