Aleynaerayy22 Merak ediyorum her zaman yemek yaptığımda tekmeler yemeye başlıyorum acaba bunla ilgisi var mi ki 😄
girl_boy_annesi Aleynaerayy22 ya bence Alakası var kızım da ne zaman biber dolması yapsam kokusu çıkar çıkmaz tekmelemeye başlayıp yiyene kadar rahat bırakmazdı şimdi oğlum dışarıdan mangal kokusu gelse çocuk içeride duramıyor 😅😂
Prenses34_annesi Aleynaerayy22 mantıken düşünürsek var çünkü yani herşeyi hissediyorlar annenin hissettikleri vs olsun ama benim kızçe 7/24 teptiği için neye tepki verdi anlamıyorum 31+5😂
Mustafayigitvebeytugannesi Aleynaerayy22 kız ben hergun sabah öğlen akşam yemek hazırliyom 19+6 olduk daha tık yok sanırım benimki yemekleri sevmiyor ,😂😂😂😂
Aleynaerayy22 girl_boy_annesi bencede var 🤣🤣 benimkide ne zaman yemek bisey yapsam tekmelemeye başlıyor koku çıktığı an yiyerken de aynısı sonra duruyor
Aleynaerayy22 Prenses34_annesi benimde aynı herseye tepki gostriyo ama özellikle babasının sesine yeterkii duysun sesini hemen tekmelemeye başlıyor bende o kadar değil 🤣
Prenses34_annesi Aleynaerayy22 zaten babasının sesini duyduğu zaman öyle bir çıldırıyor ki sanki Nobel ödülünü eline vermişler gibi senin bebeğin kız mı benim bebeğim kız 😂😂
Aleynaerayy22 Mustafayigitvebeytugannesi ayy sen büyüyünce gör bende o sıralarda daha yeni tekmelerini pit pit hissediyordum 😂
Aleynaerayy22 Prenses34_annesi benimki erkekk ona rağmen babasının sesine acayip tepki veriyor normalde erkekler anneci olur kızlar babacı 🤣🤣 şaşırıyorum öyle oynayınca taşıyan benim tepkisi babaya